Ocean air, salty hair – Mademoiselle Aïa

Ocean air, salty hair

Posted on

Харесвам натуралния вид на косата си и никога не ми е допадала идеята за перфектните букли. С времето открих, че всичко което ми е необходимо, за да постигна ефекта на калифорнийките коси или така наречените плажни къдрици (beach waves)  е слънце, море и спрей с който да предпазя и подхраня русите си коси.

image-21-09-16-14-59-2

За последното си пътешествие до Португалия се спрях на Elseve Double Elexir от L’Oréal Paris.  Хареса ми текстурата и лекотата с която се нанася, само с няколко”впръсквания” успя да подхрани сухата ми и изтощена от лятото коса.

image-21-09-16-14-59-3

 За съжаление през зимата не е така лесно да се постигне този ефект, затова и споделям своите tips&tricks за beach waves:

  • Стъпка 1.След като измиете косата и я подсушите с кърпа, впръскайте равномерно спрея по цялата дължина.
  • Стъпка 2. Обърнете косата надолу, като внимателно започнете да я намачквате. Не разресвайте косата с гребен, а използвайте пръстите си, за да отделите кичурите.
  • Стъпка 3.  Започнете да сушите косата с дифузер на средна степен, а за финал нанесете лек филм лак за коса и малко серум за блясък върху вече изсъхналата коса.

Лесно, нали?

image-21-09-16-14-59-7

Ако и вие имате полезни съвети за това как да третираме косата си по време на ваканция, а и след това, ще се радвам да ги споделите … а най-готиното е, че сега можете да спечелите подаръчен комлект от L`Oreal като опишете кога и къде използвате вашият Elseve Еxpress Regenerator!

Повече информация ще откриете на http://wowyourhair-bg.com/.

Забележка: продуктът ми е предоставен за тест от L`Oreal Bulgaria. 

2 Comments

  1. innahk says:

    Ей, звучи супер да се постигнат вълнички с просто спрейче. Косата ти обаче е естествено чуплива, нали? 🙁

  2. honeylemonchai says:

    Nice pictures. x

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.