FACE CLEANSE – Mademoiselle Aïa

FACE CLEANSE

Posted on

Много често получавам въпроси, за моите “beauty secrets”. Истината е, че почти не ми остава време през седмицата от работа, затова винаги, когато намеря няколко свободни минутки ги отделям за кожата си. С напредването на годините (вече 27!!!) ставам все по-чувствителна на тази тема. Повечето от вас знаят, че доброто почистване и хидратация са от съществено значение за хубавата кожа.

thumbnail_image-17-12-16-19-21

Всеки уикенд ще споделям с вас любимите си продукти за красота, които са най-актуални в момента и днес на фокус са маските за лице Pure Clay от L’oreal Paris. Три маски, които са ви напълно достатъчни за почистване в дълбочина само за 10 минути.

thumbnail_image-17-12-16-19-49-1

Маската Pure Clay Purifty (зелена) с екстракт от евкалипт е идеална за мазна и смесен тип кожа, защото я почиства и матира.

thumbnail_image-17-12-16-19-54

Маската Pure Clay Glow (сиво-черна) е обогатена с билки, които като магнит извличат нечистотиите и правят кожата свежа и сияйна.

thumbnail_image-17-12-16-19-54-1

Маската Pure Clay Exfo (червеникаво-оранжева) е с пилинг ефект за по-равен тен с екстракт от червени водорасли и 3 вида глина. След няколко използвания ще забележите, че кожата ви става видимо по-блестяща и чиста, без да се изсушава.

Начин на употреба: 

  • Нанесете тънък слой върху добре почистената си кожа.
  • Винаги избягвайте зоната около очите и устните, защото там кожата ви е най-чувствителна.
  • Изчакайте 5 – 10 минути, за да изсъхне.
  • Отстраняването става много лесно с топла вода или влажна кърпа.
  • Можете да нанасяте няколко пъти седмично. При суха до нормална кожа 1-2 пъти е напълно достатъчно, при смесена и мазна може и до 3-4 пъти.

Резултатите: Лично за мен кожата изглежда по-чиста, отпочинала и сиайна.

Препоръка: Поканете приятелки и им се насладете заедно! 😉

thumbnail_image-17-12-16-19-21-4thumbnail_image-17-12-16-19-21-5

А вие как се грижите за кожата на лицето си и имате ли любими продукти за разкрасяване?

Споделяйте! Винаги се радвам да чета коментарите ви!

Алиска

* В партньорство с L’oreal Paris  . 

1 Comments

  1. tsankastefanova says:

    От скоро започнах да почиствам кожата си 2-3 пъти седмично с мед + канела – около половин чаена лъжица ми е достатъчна, разтърквам нежно лицето и измивам с топла вода. Ексфолиира, почиства и оставя кожата много мека (моята е суха и гледам да внимавам да не “предобря”) Става и за устните, разбира се 🙂 Може да се добави и малко лимонов сок, той никога никъде не е излишен 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.