Aura Botanica – Mademoiselle Aïa

Aura Botanica

Posted on

Напоследък получавам много комплименти за косата си и истината е, че колкото и нескромно да прозвучи за първи път се чувствам уверена да кажа, че са наистина заслужени.

Преди повече от месец попаднах на публикация в инстаграм (знаете, че за повечето новости се информирам там) на една от  любимите ми моделки Тони Гарн, за това, че е посланник на новата серия грижа за коса на Kérastase.

С времето се научих да използвам само най-добрите и чисти продукти и да се отнасям с любов и отношение към всичко, което ме заобикаля. За това и останах впечетлена от думите на Тони Гарн:

“EVERYTHING I EAT, EVERYTHING I PUT ON MY FACE, EVERYTHING I PUT IN MY HAIR, OF COURSE, I WOULD LOVE TO BE AS NATURAL AS POSSIBLE.”

Серията Aura Botanica е предназначена за жените, които също като мен харесват луксозната грижа за коса, но същевременно с това са отговорни към себе си и към природата и внимателно селектират продуктите, които използват.

Новата формула е с 98% * естествено придобити съставки, предназначени да придадат на косата здравина, усещане за лекота и разкошен блясък. Основните съставки са от самоански кокос и мароканско арганово масло, а най-хубавото е, че са извлечени ръчно и са с отговорен произход.

  • Мицеларната вана (BOTANICA BAIN MICELLAIRE)Шампоанът е с естествен карамелен цвят и аромат на сладки портокали, билки и розова вода (истинска терапия за сетивата). С лекота премахва мръсотията и оставя косата здрава и нежна. Можете да усетите косата си по-твърда след измиването, но това не трябва да ви притеснява, защото след маската косата ще придобие нужната мекота. Съветвам ви да измиете косата си 2 пъти. С първото нанасяне ще отстраните мръсотията, а с второто ще отворите косъма и така фундаменталната грижа ще има по-добър ефект.
thumbnail_img_0665-20-02-17-21-50
Съветвам ви да измиете косата си 2 пъти. С първото нанасяне ще отстраните мръсотията,  а с второто ще отворите косъма и така маската ще има по-добър ефект. 
thumbnail_img_0612-20-02-17-21-38
Шампоанът е сестествен карамелен цвят и аромат на сладки портокали, билки и розова вода. 

Този продукт допълва мицеларната вана. Придава чувство за лекота и сякаш се топи върху косата при всяко едно насяне. Препоръчително е преди да го използвате да подсушите леко косата и да го оставите да постои от 3 до 5 минути. След това ще усетите нужната мекота и лекота при разплитането на изтощените краища, каквито са и моите.

thumbnail_fullsizerender-21-02-17-09-54
За по-добър ефект подсушете леко косата си и тогава нанесете фундаменталната грижа.
thumbnail_img_0688-21-02-17-09-57
Оставете маската да подейства (от 3 до 5 минути). 
thumbnail_img_0692-21-02-17-10-04
След отмиването ще усетите нужната мекота.

Тук идва любимата ми част. Можете да го използвате, както за коса, така и за тяло. Всеки път щом прекаля с количеството го разнасям по тялото си. Състои се от 99 % естествени съставки: масло от авокадо и масло от жожоба за мекота и блясък. Ухае толкова приятно, че ще ви се иска да го опитате, но не прекалявайте: 1-2 помпи стигат за нормална и тънка коса, а за тези, които са с гъста коса, като моята, могат да си позволят и малко повече.

thumbnail_img_0701-21-02-17-10-34
Само няколко капки са достатъчни, за да придадете завършен и здрав вид на косата си.
thumbnail_img_0696-21-02-17-10-30
Истинска наслада за сетивата.

Тази уникална двуфазна мъгла се състои от две форми: първата е смес от четири подхранващи масла (кокосово, арган, авокадо и масло от жожоба), а втората е на водна основа (розова вода), за това е добре да разклатите преди употреба. Аз лично не се ограничавам с впръскванията и всеки път щом почувствам, че искам да освежа косата си и да избегна ефекта fuzz го използвам.

thumbnail_img_0702-21-02-17-10-52
Мъгла от масла и розова вода. Въпръсквайте толкова, колкото желаете.

Важно да знаем: 

 

  • Продуктите са без силикони, сулфати и парабени.
  • 96% от съставките са натурални.
  • Маслата са извлечени  ръчно и са с отговорен прозиход.

 

Това е моята тайна а хубава коса и щастлива душа, ако и вие имате някакви препоръки или сте използвали продуктуте на Kérastase, ще се радвам да споделите мнение.

Целувки,

Алис

 

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.