There’s no such thing as a Bad hair day – Mademoiselle Aïa

There’s no such thing as a Bad hair day<3

Posted on

На всички ни се е случвало да се събудим с коса, която не иска да се подчини (точно такава е и моята днес). Поглеждаме се в огледалото и ни се иска да изпищим, но както в повечето модни списания биха казали – “Няма място за паника!”. Така де- има, но ние винаги можем да намерим решение. Нали така?

thumbnail_img_1617-02-03-17-16-41thumbnail_img_1620-02-03-17-16-41thumbnail_img_1622-02-03-17-16-41thumbnail_img_1624-02-03-17-16-41

В дни като тези, мой съюзник е машата за къдрене Glam Shine от Philips. Така популярният сред моделите на Victoria’s Secret, коносовиден накрайник ни позволява с лекота да постигнем коса на вълни. А знаете- сутрин не разполагаме с много време, затова и друга моя любима функция е Curl Ready. Не е необходимо да стоите с минути, да изгаряте косата си и да се чудите дали къдрицата е готова, защото вече можете да изберете желаното от вас време (8, 10 и 12 сек.). След това ще чуете звук, който ви сигнализира, че косата е готова.

За това как да постигнете перфектните къдрици няма да ви говоря, защото съм сигурна, че всяка една от нас знае, но пък ще ви споделя своите 3 любими прически, с които превръщам #badhairday в #besthairday:

  1. Полу-вдигната, полу-пусната! След като сме оформили косата си на леки вълни я разделяме на два симетрични пътя встрани, сресваме средната част назад и я връзваме с ластик. Завъртаме опашката на малко кокче (охлювче), закрепваме с фиби, напръскваме с лак за устойчивост. Et voilà – прическата ни е готова.
  2. Шал в косите! С настъпването на пролетта ми се иска да изхвърля всички зимни шапки (да, да знам, че това е било решението на повечето от нас за #badhairday) и да внеса цвят и настроение в косите си.  Не съм готова да изневеря на русите си коси, но пък един шал върши чудеса. Вариантите са много – вплетен в косите, вързан отпред или лента в стил 60-те. Оставям на вас да изберете.
  3. Мокър ефект! Тенденцията “мокър ефект” не е нова, но пък е много лесна и бързо изпълнима. Всичко, което ни трябва е пяна за коса или друг стилизиращ продукт. Не разресвайте косата си с гребен, а само леко прокарайте пръсти през нея, заедно с пяната.

Изненанада за една от вас!

 

thumbnail_img_1907-06-03-17-12-06-1

И за финал аз и Philips сме ви подготвили изненада! Една от вас ще има невероятната възможност да изживее #BestHairDay заедно с мен. Ще се оставим в ръцете на професионалисти, ще се снимаме, ще се забавляваме, ще има подаръци, а накрая всичко това ще бъде разказано тук, в страницата на Mademoiselle Aia.

Всичко, което трябва да направите е да влезете в инстаграм профила на блога и да изпълните условията на играта, която ще бъде активна съвсем скоро. Stay tuned! 😉

Пълните условия на играта можете да прочетете тук!

Ще се видим там @mademoiselleaia!

P.s. Нямам търпение да разбера с коя от вас ще изживея този специален ден.

Целувки,

Алис

 

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.