4 правила за по-щастлив уикенд – Mademoiselle Aïa

4 правила за по-щастлив уикенд

Posted on

Малки ритуали за по-щастлив уикенд:

Закусвам добре!

Закуската за мен винаги е била нещо, като ритуал. Събуждам се, правя се красива (или просто излизам, така както съм се събудила) и отивам в любимото си място за закуска. Поръчвам си от всичко – капучино, сок, кроасани, палачинки и т.н.

идеи за закуска в София: Фабрика дъга, Палачинките на Солунска (при французите), Хлебар и разбира се Добрев.

Подарявам си цветя!

Колкото и клиширано да звучи с времето се научих сама да си подарявам цветя. Ставам рано, взимам Chloe и отиваме до пазара за цветя. При добър късмет могат да се намерят все още хубави божури.

Разхождам се из стара София!

Обожавам да се разхождам из уличките на стара София. Има толкова красиви къщи, но сърцето ме боли, когато гледам да се/ги разрушават. За това нека им се насладим, докато все още ги има.

Мързелуването ми е позволено!

Поспете следобеден сън, гледайте романтичен филм, скролвайте в Инстаграм … всичко това е позволено и дори е добре за здравето ни! 😉

3 Comments

 1. Маги says:

  Обожавам профила ти!Толкова е enjoyable и fashion,че човек няма как да не му се наслади!

  Поздрави,Алис

  1. asimeonova says:

   Здравей Маги, много благодаря за милите думи! Много се радвам, че ти харесва … ще се опитам да споделям повече. Поздрави, Алис

  2. asimeonova says:

   Здравей Маги, извинявай, че малко късно отговарям, но много ти благодаря, че си отделила време да ми напишеш тези мили думи. ❤️ Това ме мотивира да продължавам да го правя.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.