БЪДИ УВЕРЕНА С LUMEA – Mademoiselle Aïa

БЪДИ УВЕРЕНА С LUMEA

Posted on

Преди повече от месец Philips се свързаха с мен и ми предложиха да тествам обновената серия на Lumea Prestigе. В началото бях леко скептично настроена и не бях сигурна, че това е моят продукт. Бях свикнала с това да се обезкосмявам у дома със самобръсначка (почти ежедневно) и не бях готова за експерименти. Но след срещата ми с тях останах много приятно изненадана от това, което чух, а освен това си направих труда да прочета повече по темата онлайн и реших да дам шанс на фотоепилацията.

Това, което ме интересуваше най-много преди да започна процедурите бе дали фотоепилацията е безвредна? След като се убедих, че няма от какво да се притеснявам, и че е напълно безопасно (стига да се придържам към указанията),  дадох старт на процедурите.

Няколко неща, които е добре да знаете преди да започнете: 

  • SmartSkin сензор: Сензорът препоръчва най-добрата настройка за тона на кожата и не е необходимо сами да гадаем с коя степен да започнем. За краката и ръцете избирам максималната степен 5, а за по-чувствителните зони от 2 до 3. 
  • Колко време отнемат процедурите: Първите 6 процедури се правят през 2 седмици, а следващите поддържащи такива през около месец/месец и половина.
  • Един ден преди епилацията е необходимо зоната, която ще бъде третирана, да се депилира.
  • Преди процедурите е добре да не се излагате на слънце или солариум. 
  • За да не забрававяте за процедурите: Изтеглете приложението на Lumea, което да ви напомня кога ви предстои процедура.
  • Работи и на батерия, и на зарядно. За тези, които са фенове на къмпингуването и за тези, които винаги забравят зарядните си. 😉
  • След колко време има видим резултат: Още след първите 3 процедури забелязах намаляване на окосмяването, но като всяка процедура за красота се изисква повече време и постоянство.

 

Сега след няколко процедури мога да кажа, че кожата ми е много по-гладка, косъмчетата растат много по-бавно, а някои места са изчезнали изцяло. Разбира се, това е много относително и до голяма степен зависи от това с какъв цвят на кожата и косата ви сте.

Ако имате въпроси или нужда от съвет относно фотоепилация и Lumea, смело питайте ще се радвам да ви бъда от помощ.

 

 

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.