Кой каза, че авокадото е само за тост? – Mademoiselle Aïa

Кой каза, че авокадото е само за тост?

Posted on

Ако ме познавате добре ще знаете, че обожавам авокадо. Мога да го ям на препечени филийки, в смути, торти … въобще всичко, в което се сетите. Преди да замина за Италия чух от приятели за марката A for Avocado и реших да им пиша за тест на продуктите. Създателите се оказаха изключително приятна и мила двойка, живяли в LA, California меката на авокадо културата.

Instagram тренд или не, аз съм наистина голям фен.

Козметиката им е изцяло натурална и направена в България. Без добавени парфюми, оцветители и изкуствени консерванти. Все неща важни за мен, като отговорен потребител. Което ми напомня да спомена, че опаковките им са от разградима пластмаса, леки и удобни за използване.

 

Сред фаворитите ми от тяхната серия е кремът им за след слънце:

Съдържа масло от кокос, авокадо, какао, бадем, мента и карите. Няма да изброявам всичките му съставки, но е истинско блаженство за кожата след излагане на слънце. Освежава, охлажда и подхранва кожата. И най-важното за всички нас, спомага за удължаването на естествения тен.

 

Можете да се възползвате от 15 % отстъпка като въведете промо код: ALICE15 (Промо кодът дава отстъпка върху редовната цена на продуктите. Той не дава допълнителна отстъпка за продукти с вече намалена цена. За сметка на това пък може да се използва повече от веднъж и няма ограничения за стойността на поръчката).

Локация: Sense Spa Sofia

Бански Paramidonna

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.