Какво си набелязах от намаленията? – Mademoiselle Aïa

Какво си набелязах от намаленията?

Posted on

Днес си навих алармата, за да стана и да отида до The Mall, за да си купя 3 еднакви рокли от Mango (луда работа)!!! Но толкова много ми харесаха, че цяла нощ не спах от вълнение и  притеснение да не би някой да ги купи преди мен. :Д Мисията бе успешна, макар и пътуването с тролей N 5 (нямам предвид Chanel N 5) да не бе най-приятното преживяване на тази жега. Няма да мрънкам повече и споделям няколко неща на които съм хвърлила око, но банковата ми сметка казва “НЕ”, така че ако вие имате кеш go ahead:

Рокля с бродерия от Zara- 59,99 лв

Велурени еспадрили от Zara – 39,99 лв 

Рокличката ми от Mango – 29.99 лв 

Кошница Summer Stay Longer – 49, 99 лв

Гащеризон с широки ръкави от H&M – 44,99 лв 

Обожавам светло сини ленени ризи! Тази е от H&M и струва – 48,99 лв 

Слънчеви очила от H&M – 30, 99 лв

А вие какво си харесахте и купихте ли си нещо?

 • Share

3 Comments

 1. Tanya Nikolova says:

  Честно казано ме е страх да отида до мола във Варна, макар ме имам един подаръчен ваучер от Зара, който трябва да изразходя, но знам, че няма да се огранича само с него, а и моята банкова сметка ми крещи “Не пипай” ???

  1. asimeonova says:

   Като го чета и все едно аз съм го писала ? но ако трябва да съм честна на тези намаления се придържам и аз само към един ваучер и се чувствам много добре и даже днес върнах дрехи за рециклиране в h&m и съм хепи защото получих още 15% намаление ?

   1. Tanya Nikolova says:

    Аз все пак отидох и накрая ваучера си остана неизползван, а си взех някои други неща ? Обаче мисля, че все пак се справих добре, не успях да се разоря ? Всъщност те тагнах в моята публикация по темата ? http://tanixshappyplace.blogspot.bg/2017/07/summer-sales.html

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.