10 неща, които не знаете за мен vol. 2 – Mademoiselle Aïa

10 неща, които не знаете за мен vol. 2

Posted on

И защото много от вас помолиха за втора част (тук можете да видите 10 неща, които не знаете за мен vol. 1), ето и още малко тайни около Ая или коя всъщност е тя. 😉

 1. Истинското ми име не е Ая, а Алис. Кръстена съм на едно момиченце от Австралия, а 20 години по-късно моята племенница Йоко не можеше да казва Алис и така се роди Ая.
 2. Боядисвам се от 16 годишна и го правя сама, защото вярвам, че съм по-добра от много колористи, но когато става дума за подстригване никога не изневерявам на Иван Ганев.
 3. Когато бях на 16 прочетох книгата Skinny Bitch и станах веган. До толкова се бях вманиачила, че ако някой докоснеше с вилицата си месо или животински продукт, а след това моето ядене, не го докосвах. Пълно куку! Разбира се след година се върнах към месоядните.
 4. Обожавам морето, океана, водата. Мога да се къпя с часове и по няколко пъти на ден независимо дали в банята или в по-голямо водно пространство.
 5. От малка мечтаех да имам мопс или по точно от времето, когато с баба и дядо гледахме сериала „Oт обич“ , а ето че сега имам Клои и тя е най-сладкото нещо на света.
 6. Предполагам, че имам над 100 лака за нокти и продължавам да си купувам нови, а през по голямата част от времето не нося лак. Харесвам естествения цвят на ноктите си.
 7. Когато съм тъжна си представям как карам сърф, ухаеща на кокос и съм в Португалия.
 8. Когато си харесам да ям нещо мога да ям само него – сутрин, обед и вечер, докато не ми омръзне, след това си избирам нещо друго.
 9. Не харесвам промените, за това и не си update-вам софтуера на телефона.
 10. Никога не съм разбирала пушенето на цигари и в тази връзка не бих могла да date -вам пушач.

За сега толкова, а ако ви е интересно скоро ще споделя още. 😉

 • Share

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.