5 неща, без които не мога – Mademoiselle Aïa

5 неща, без които не мога

Posted on

Ето и моите топ 5 за този сезон … предизвиквам ви да споделите, кои са вашите 5 неща, без които не можете да си представите лятото! 😉

  1. Новият парфюм Gabrielle Chanel! Щастлива съм да бъда един от малцината докоснали се до него преди официалното му представяне на 1 септември! Gabrielle е всичко, което някога съм искала от един парфюм – изискан, траен, запомнящ се и в същото време свеж.

2. Сламени шапки! Този сезон съм си купила три и няма да споменавам точно колко имам от предходни лета!

3. Газирана вода! Обожавам да пия газирана вода и по-специално тази на Perrier. Всеки път щом ми се допие нещо газирано или пък не искам да прекалявам с виното си правя коктейл от газирана вода, бяло вино и малинки за цвят и аромат. Опитайте го! А сега можете да се включите и в играта им, като направите кадър с Perrier и го пуснете във Facebook с #24hPerrier (публичен пост, за да могат да го видят) или в Instagram, пак с #24hPerrier. Можете да спечелите различни награди и най-якото, е че една от наградите е парти за теб и 5 твои приятели, организирано от Perrier. Ако ти е интересно може да разбереш повече тук!

4. Бели тениски! Предполагам, че имам над 100 и продължавам да си купувам нови. Последно си взех няколко от yt-shirt и съм супер happy! Много приятна кройка, материя и най-готиното според мен, е че е български бранд.

5.  Куфар за ръчен багаж! Никога, ама никога не пускам багаж, когато пътувам със самолет и винаги нося нещата си със себе си! За това и съм се научила да пътувам компактно, да взимам само най-необходимото и този цикламен куфар от American Tourister е super за тази цел. А сега съм се заела и да го персонализирам и от всяко пътуване му лепвам по един стикер за спомен.

 

 

  • Share

1 Comments

  1. 5 неща, които не знаете за мен – Skramz says:

    […] и по няколко бройки. Също както Алис беше споменала в нейния пост, че харесва бели тениски и има тонова от тях, аз съм […]

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.