Последни покупки преди голямата ваканция! – Mademoiselle Aïa

Последни покупки преди голямата ваканция!

Posted on

Остават броени дни до следващото ми голямо пътуване и съм в трескава подготовка. Стягам багаж, набавям всичко необходимо и тази година реших да си спестя неприятното обикаляне от магазин на магазин, и да си поръчам всичко което ми трябва онлайн. Спестява ми време, позволява ми да видя дали това, което търся е налично в момента и ми създава чувството на excitement от очакването на покупките. А освен това ми е много по-лесно да проследя разходите, които съм направила с опцията на Банка ДСК и младежкия пакет – ДСК Smart. С апликацията за телефон проверявам средствата по сметката си във всеки момент, независимо в коя точка на света се намирам. Всичко, което трябва да направиш е да го изтеглиш безплатно от Itunes AppStore, Google Play Store или Windows Store.

А ето и последните покупки, които направих за сърф ваканцията ни в Ерисейра:

  1. Ретро слънчеви очила в стил Грейс Кели. Знам, че не са подходящи, за каране на сърф, но пък това не пречи да съм стилна докато чилвам на плажа.

2.  Цял бански, за да съм в тон с палмите в града.

3. Сандали на платформа за добро настроение.

4. You make me crazy! О даа, вълните ме карат да се чувствам дива и щастлива, а тази тениска олицетворява добре това чувство.

5.  Малка чантичка, в която да побирам всичко, което ми е необходимо – слънчеви очила, телефон, карта за плащане и ключове.

#YoungPower

  • Share

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.