Топ 5 на любимите ми влогъри – Mademoiselle Aïa

Топ 5 на любимите ми влогъри

Posted on

Напоследък, както знаете съм запалена по влог -ването и дори пуснах първото си видео. Ако не сте го гледали можете да го видите тук или пък да се subscribe – нете, а съвсем скоро планувам и други видеа от предстоящите ми пътувания до Монако и Португалия.

А за сега споделям и любимите си youtube – ри в класация ТОП 5:

 1. Започвам с Jon Olsson. Гледам го от години и съм луд фен на всичките му видеа. Главно защото прекарва голяма част в Монако и винаги ми е интересно да видя какво се случва там, когато аз не съм там.

2. Под номер 2 в класацията ми е гаджето на Jon Яни (Janni Deler). Предполагам, че и преди съм ви говорила за нея, но трябва да призная, че съм луда по нея и не пропускам нито едно видео. Споделя всичко свъразано с пътешествия, спорт, здравословно хранене, грим …. сигурна съм, че ще ви хареса.

3. Номер 3 е за Негин Мирсалехи. Обожавам я. Видеата и са супер забавни и леки. Всеки път щом ги гледам ме карат да се чувствам все едно съм била на психоаналитик.  Последното и видео е толкова сладко, че понякога ми се иска да съм на нейно място.

4. Соня Есман! За мен тя е една от основоположничките на влог – ването, но за съжаление вече не го прави толкова често. Все пак ако не сте гледали видеата и ще има какво да видите. Има канал на руски и на английски език …. макар и да не разбирам руски ги гледам и на двата езика. :Д

5. Mary Leest или Маша е другата ми любима руска влогърка. Има куче и тяло мечта … няма да издавам повече! 🙂

 • Share

5 Comments

 1. Lily Shopova says:

  хах знаех,че не може такъв пост без Негин и Яни-истински прекрасни са ❤ Препоръчвам ти като влогове и видеа като цяло- Ashley Brooke и Sarahs day ☺️

  1. asimeonova says:

   Ооо тъкмо нямах какво да гледам, днес след тренировка си ги пускам! благодаря … а без яни и негин, наистина не може :Д

 2. Мария says:

  Подкрепям за Йон и Яни – любими! Яни следя от 3 години някъде, обожавам скандинавските блогове. От блога й разбрах за влоговете на Йон и ми станаха любими! Супер много се радвам на нейните собствени, жалко, че снима за канала си по-рядко. Кенза и Анджелика също правят много готини влогове, но и те пускат много рядко.

  1. asimeonova says:

   И аз я обожавам и ми е много тъжно, че всеки път щом съм в Монако тях ги няма. Другата седмица заминавам и те тогава ще са в Марбея. :Д Кенза я следя, но за Анджелика не знаех, че има канал. Благодаря ти :*

 3. Ева says:

  на мен от скоро любима ми стана Nataly Osmann, много е забавна, позитивна и свежа 🙂
  Препоръчвам, говори на руски, но има субтитри на английски.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.