3 любими места за среща с приятелки – Mademoiselle Aïa

3 любими места за среща с приятелки

Posted on

Това е само малка част от любимите ми местенца в София, но ако ви е интересно мога да споделя и още 🙂

View this post on Instagram

Като момиче/жена (дори не знам в коя графа спадам) на средна възраст (27 год.) започвам да чувствам, че остарявам, а и ставам малко по-съзнателна с годините, та се опитвам да правя малки стъпки в правилната посока: по-малко захар, не взимам найлонови торбички, отказвам сламките, не на животинско мляко и повече вода за кожата. Такива неща. 😂💫🦄 И да, тичам по 5-7 км. на ден. #НеНаСламките #НеНаНайлоновитеТорбички

A post shared by Aliska\Blogger (@mademoiselleaia) on

 1. Започвам със Зоя на малките 5, защото напоследък съм на healthy вълна. Спортувам повече, опитвам се да намаля животинското мляко и обожавам десертите им. А най-хубавото е, че не се чувствам гузно, когато ги похапвам.

2. Обстановката в градината на хотел Hilton е много приятна и имам чувството, че за миг съм избягала от действителността и съм някъде другаде. Капучиното им е супер, но като във всеки хотел цените са малко високи.

 

3.  С Pavilion на Оборище имаме love/hate relationship, но сега сме си в любовната фаза … макар и все още да ме дразни водата им от Fiji за около 6 лв. И все пак си остава любимо място за среща с приятелки и чаша розе.

А кои са вашите любими места за среща с приятелки? 

 

2 Comments

 1. Milena Stavrieva says:

  А защо избягваш животинското мляко ?
  И избягването му прави ли те по-здрава ?

  1. asimeonova says:

   Здравей Милена, реших да намаля животинското мляко, защото не ми влияе на мен добре, а и в дешмо време отглеждат и хранят животните на много лоши условия, съответно ме е грижа и за тях. Ето тук може да прочетеш няколко причини защо млякото не е добре за нас – https://www.yoga108.info/zdravoslovno-hranene/za-mlyakoto-2

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.