My Autumn Beauty Essentials – Mademoiselle Aïa

My Autumn Beauty Essentials

Posted on

Харесвам кожата си след лятото. Все още има ефекта sun kissed и не е необходимо да нося прекалено много грим. Разчитам на добре хидратиращ крем, не много тежък фон дьо тен и малко бронзираща пудра за цвят. Да не забравя и хайлайтърът – не знам как съм живяла без него до сега! :Д

Ето и някои от моите любимци за този сезон:

  • Молив за вежди Korres! Както и преди съм казвала харесвам веждите си гъсти и рошави! Може да не нося друг грим, но веждите ми трябва да са подчертани. Този молив ми е абсолютен фаворит и не го заменям за нищо на света. Това, което не ми харесва е, че няма четчица към него и се налага да си нося допълнително с мен.
  • Хайлайтърът на Sephora под формата на стик е must have за всеки traveler и новобранец в скулптирането, като мен.  Текстурата е кремообразна и се нанася супер лесно и бързо.
  • Този хидратиращ, антиоксидантен и кислороден спрей от Biologique Recherche е нещо, без което не мога да живея. Като глъдка чист въздух е за кожата ми и го нося винаги с мен, когато съм на път. Разклащаш и впръскваш.
  • Тази четка от IDUN я имам от една година и я използвам за всичко – нанасям фон дьо тен, бронзирам, правя контуринг и т.н. Обожавам я!
  • За мен беше изненада да разбера, че YSL предлагат cushion  foundation, но с ръка на сърцето мога да кажа, че е един от най-добрите, които съм използвала.  Прави лицето да изглежда отпочинало и сиайно. Само може би не бих го препоръчала за хора със склонна към омазняване кожа.
  • Бронизарашата пудра HOOLА Benefit е точно по мой вкус. Седи естествено и свежо и е идеална за ежедневието, но може и да се напластява за вечерни излизания.

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.