Collect Moments Not Things

Posted on
Аз и бебе Chloe <3

Като малка си мечтаех за камера за моментални снимки. Все още си спомням как мама и татко ми подариха такава за един мой рожден ден. Снимах всичко, което можете да си представите, но най-важното, което заснех и ми остана от този подарък е снимката с баба и дядо, тях вече ги няма, но снимката с тях ми е скъп спомен.

 Близо 20 години след това ме обзе отново треска за това да имам всичките си снимки на хартия и да си направя стена със спомени, а не да се губят из компютъра, да ги трия защото нямам памет на телефона и най-лошото да ги трия без да искам. Така се случи със снимките ми от Париж и Стокхолм.

Както знаете още от август се каня да си направя стена със спомени (можете да видите 31 неща, които искам да направя през август) и сега отново присъства в желанията ми 31 неща, които искам да направя през октомври.

И защото октомври е много специален месец за мен – само след седмица ставам на 28 години и HP се свързаха с мен с най-якото предложение – да ми предоставят най-малкия многофункционален принтер в света HP DeskJet Ink Advantage 3785 , за да осъществя това мое желание.

Много се зарадвах и нямах търпение да го получа, за да се захвана да принтирам спомени от лятото и да си мисля на коя стена да ги позиционирам. Все още не съм избрала точно къде ще стоят, но някои вече са на хладилника, а други в чантата ми готови да зарадват някои от най-близките ми приятели.

Принтерът е страхотен. Снимките са толкова цветни и живи, а хартията на HP Social Media Snapshot e самозалепяща се!  И въпреки, че съм блондинка успях да се справя с поставянето на мастило и регистрирането му за не повече от 10 минути. Сигурна съм, че и вие ще се справите. 😉 Go for it! 😉

*За първите 5, които ми пишат и ми изпратят снимките си на mademoiselleaia@gmail.com ще им ги изпринтирам и изпратя по пощата, не електронната, а истинската …също, като едно време. :*

*Приемат се идеи за това къде да позиционирам снимките! <3

 Както честичко си повтарям – „Collect moments not things“.

*Публикацията е в партньорство с HP България.

*За повече информация относно твърденията, можете да посетите www.hp.com/go/smallestAiOclaims

 

 • Share

4 Comments

 1. Йоана says:

  Страхотен пуловер,от къде е ?

  1. Надя says:

   Наистина е страхотен.

  2. Екатерина says:

   Да и аз искам това да попитам,обожавам зелено а този е страхотен и ти отива много 😎

 2. Ивелина says:

  Поредната прочетена от мен публикация за новия принтер на HP. И тъй като отдавна искам нещо подобно, предстои да си го вземем този месец. Благодаря за прекрасните снимки, Алис : ) А предстоящият рожден ден си е чудесен повод. Везните имаме усет към красивите и полезни неща. Успех със стената за спомени. ; )

Leave a comment

Your email address will not be published.