Aia x Byvela Sunday Meetup – Mademoiselle Aïa

Aia x Byvela Sunday Meetup

Posted on

 

Чудех се какво да напиша докато обработвах снимките днес, но мисля, че Вела се е справила по-добре от мен и както самата тя казва изненадана съм от лекотата, с която се сработваме с нея (тоест  с мен :p). Всяка от нас си има нейните силни страни, които се балансират прекрасно. Стратегията ни е “разделяй и владей” и засега се получава супер!

Снимките са от събитието, което организирахме миналата неделя по случай представянето на колекцията ни бижута AIA X BYVELA. Искахме да е много нежно, семпло, момичешко и свежо, като нас самите.

Дойдоха прекрасни хора – приятели и приятели на Mademoiselle Aia. Беше невероятно да се срещна с всички вас и се надявам следващия път да имаме възможност да поканим всички ви.

Благодаря за цветята, милите ви думи, благодаря ви, че отделихте от времето си и се забавлявахте заедно с нас …. или поне се надявам да сте се забавлявали.

Подготвям видеото от събитието, а до тогава споделям блог публикацията на Вела и мнението на Ивка от Inspiration exists за събитието и бижутата.

*Не пропускайте да разгледате бижутата ни тук и ще се радвам да споделите в коментар какво мислите за тях.

*Със снимките не сме се справили много добре, но във видеото присъствате всички. :*

*Благодарим и за подкрепата и присъствието на Taittinger, Frudada smoothies, Cake Box ,HP, Percolate Coffees, I/tems.

 

 

 

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.