5 НЕЩА, БЕЗ КОИТО НЕ МОГА – Mademoiselle Aïa

5 НЕЩА, БЕЗ КОИТО НЕ МОГА

Posted on

Лятото ви бях споделила 5 неща, без които не мога и сега отново споделям своите 5, като ви предизвиквам да споделите, кои са вашите, но този път за есента.

  1. Топъл пуловер! Не мога да си се представя без топличък и мек пуловер през есента и зимата. Нося ги с тесни дънки, пижама до супермаркета и кожен панталон за вечерно излизане. Общo взето не ги свалям до пролетта! 😉 Предпочитам тези на Zara, H&M и Mango.

2. Aïa X Byvela! Тази колекция е сбъдната мечта за мен и всичко, което някога съм искала от едно бижу! Лесно съчетаеми, нежни и много женствени! Можете да видите цялата колекция тук и не забравяйте, че ще бъде налична само до декември. <3

3. Kenzo World Parfume! В този парфюм се влюбих още щом видях рекламата (можете да я видите тук)! Дързък, флорален, но не по тривиален начин и перфектен за студените дни! Кара ме да мечтая за далечни пътешествия и щури приключения. 😉

4. Закуските в неделя сутрин! Да се събудя късно, да си направя кафе в любимата чаша, да си пусна топло и да се сгуша на дивана с книга и нещо вкусно за похапване.  Или ще заложа на овесена каша с ядково мляко или направо ще се нахвърля на мекички със сладко от малини и сиренце. PURE HAPPINESS.

5. VB x Estee Lauder! Никога не съм била фен на спиралите, но преди около седмица получих за тест новата колекция гримове на Виктория Бекъм и Estee и мога да кажа, че това е моята спирала.  Освен това липсва сълзенето и зачервяването на очите ми, което се е получавало до този момент от други спирали.

 

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.