Коледен списък – Mademoiselle Aïa

Коледен списък

Posted on

Остават по-малко от 38 дни, 12 часа, 25 мин и 31 секунди до Коледа. Подготвила съм се подобаващо с коледни песни, ароматни напитки, чорапи с Рудофл и съм се настанила удобно на дивана у дома, защото тази зима аз и mtel.bg ще раздаваме подаръци, но повече за играта ще разберете съвсем скоро на страницата ми във Facebook (не пропускайте да ме последвате, за да не я пропуснете). Вдъхновена от тяхното предложение, съставих Коледен списък с няколко неща, които искам да притежавам от онлайн магазина им, както и няколко други момичешки нещица. Желанията са лично мои, но съм сигурна, че може да ви послужат, като вдъхновение за вас или нечий подарък.

  • iPhone X e нещо, което искам да притежавам още сега. Една от основните причини да искам точно него е камерата му, но освен това, както знаете, моята работа не изисква да съм на едно място, така че този модел си е must have. Сега ако го поръчам online от mtel.bg, ще си спестя една месечна такса.
  • Обожавам тефтерите на Smithson и техните послания – Liv. Love. Laugh. Винаги имам един в чантата си – записвам мисли, идеи, задачи … и този коледен цвят е просто чудесен.
  • Почти винаги съм без батерия и тази преносима батерия Star Wars ще ми спести досадното търсене на контакт позаведенията.

 

  • Миналата зима се намръзнах, за това тази съм се подготвила подобаващо с топли обувки, яке и този шал ще е супер допълнение.
  • Dress Scandinavian е една книга, която със сигурност искам да притежавам. Все пак Mademoiselle Aia е вдъхновена от всички тези готини скандинавски момичета и Pernille Teisbeak е една от тях.

Ако ви е интересно ще продължа списъка и ще направя публикации за подаръци за него и за нея?

Целувки,

Алис

*Публикацията е с подкрепата на Мтел и съвсем скоро ще организирам игра във Facebook, за това не пропускайте да ме последвате там и да разгледате предложенията им на mtel.bg

  • Share

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.