Self-confidence is the best outfit, rock it and own it. – Mademoiselle Aïa

Self-confidence is the best outfit, rock it and own it.

Posted on

 

„Self-confidence is the best outfit, rock it and own it.“  

Тази година реших, че няма да си затварям очите и да се крия зад широките си пуловери, както обикновено правя. Настъпи ли есента се отдавам на блажено спокойствие и започвам да си похапвам без да се притеснявам от последиците. Спирам тренировките, увеличавам кафето с мляко за сметка на водата и така до пролетта, когато се сещам, че вече няма за къде и изпадам в паника и трескава подготовка за лятото. Не знам дали защото вече съм по-осъзната, като 28 годишно момиче или защото ми предстои пътуване до Бали след месец, или пък е новогодишната ми рокля с голи рамене и крака, но съм решила, че ще спазвам няколко прости, лесни и малки правила, за това да изглеждам добре през цялата година. Разбира се пуловерите ще си останат сред любимата ми униформа, но ще знам че под тях се крие тяло от което не се срамувам и няма защо да крия.

Ето и моите златни правила за mens sano in corpore sano:

  • Вместо с чаша кафе и мляко започвам деня с топла вода, лимон и джиндър. Клиширано но изпитано.
  • Старая се да пия по 1,5 л. вода на ден. Не сам голям фен на водата и, за това добавям резанчета лимон, мента или плодове за аромат.
  • Всеки душ завършвам със студена вода, а след това нанасям и кокосово масло за хидратация на кожата.
  • Спортувам 3 пъти седмично: понеделник – спининг, вторник – тичане, петък-плуване. Не е задължително да са в този ред, а уикендите са за почивка или планина.
  • „Ох, боцкаш!“  Не знам колко от вас са го чували, но определено не е приятно гаджето ти да ти каже, че боцкаш за това възобновявам процедурите си с фотоепилатора на Philips Lumea, защото докато го ползвах имаше невероятен резултат и кожата ми беше гладка и без нито едно излишно косъмче. Лятото се наложи да спра със сесиите, защото се притеснявах да ги комбинирам с излагането на слънце, но миналата седмица направих цяло тяло и планирам да съм редовна. Ако искате да прочетете повече за фотоепилатора или, за това какво е добре да знаете преди да започнете, можете да хвърлите едно око на публикацията ми от юни месец.
  • Нямам навика да ходя на маникюр и педикюр, но пък съм си обещала, че ще си правя ноктите сама у дома и те ще са в цвят червен. Палаво, нали?
  • Храненето – никакво сладко, без пакетирана храна и без въглехидрати. Освен уикендите, които наричам cheat days и се отдавам на брънчване с приятели.

 

 

*В партньорство с  Philips Lumea.

We are like a snowflake all different in our own beautiful way. – Unknown

Фотограф: Мама

Облечена съм с https://thumbelina.rocks/

Грим: Victoria Beckham Collection – Estée Lauder

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.