Търси се Instagram Съпруг? – Mademoiselle Aïa

Търси се Instagram Съпруг?

Posted on

 

 1. Добре е да си фотограф, професионален, не любител. Все пак ако не си фотограф е хубаво да имаш много свободно време и да имаш желание да снимаш.
 2. Ако нямаш професионална камера (губиш 5 точки), то е добре поне да разполагаш с Iphone 8 Plus, Iphone X, Samsung S8 (чух, че е добър за снимки) или Huawei P10.
 3. Трябва да знаеш, че първо се снима, после се яде. Понякога храната може да изстине, докато направим перфектния кадър за Instagram, но ти трябва да си над нещата … най-добре да си хапнал преди това.
 4. Хубаво е да изтриеш всичките си снимки, ненужни приложения, песни и да освободиш място за МОИТЕ СНИМКИ.
 5. В кадър не влизат забележителности и други хора, защото след това рискуваш да съм кисела през цялата ни ваканция.
 6. На ваканция се става рано, защото светлината сутрин е най-хубава и ще избегнем туристите по джапанки и бейзболни шапки. Пак казвам не искаме други хора в кадър!
 7. Трябва да умееш да носиш тежко и да умееш да караш кола. Ще взимаме дрехи от магазини, showrooms, ще ги носим, гладим, пазим, даваме на химическо и ще ги връщаме в срок!
 8. Ще ми помагаш, когато сменям маратонките си с високи обувки, и всичко това ще се случва на публични места.
 9. Ще се караме, докато не свикнеш, че се правят минимум по 200 кадъра, докато чуеш  „имаме го “ . Важно е да знаеш, че отнема също толкова усилие да направиш една снимка, колкото и да натискаш бутона безспирно.
 10. Освен това трябва да си чаровен, приветлив, пътешественик, с чувство за хумор и разбира се суетата да ти е чужда, защото двама са много за тази работа! 😉

*Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна. :Д

1 Comments

 1. Best of the week #49 – haircuts 2018, sneakers and what’s in, the truth behind Instagram posts and more… | smileystylelady says:

  […] повод винаги се сещам за поста на Алис Симеонова – Търси се Instagram съпруг? Та не е лесно на инстаграмърите май […]

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.