Как да носим червено с червено? – Mademoiselle Aïa

Как да носим червено с червено?

Posted on

Вече знаете, че тази зима ще бъда част от My Mix на The Mall и от няколко дни можете да ме видите и на billboard-те на мола!. :Д Знам, знам все още не мога да повярвам, че това е реалност и всеки път щом мина покрай тях се радвам, като малко дете. Можете да видите backstage кадри от заснемането му тук.

Вдъхновена от предстоящите коледни празници и предзвикана от The Mall и My Mix , да се отдам на въображението си към различни и интересни миксове, реших да рискувам и избрах този outfit red on red!

На prima prima vista изглежда, че не е толкова трудно да съчетаеш червено с червено, но истината е, че не е лесно и трябва да внимаваш да уцелиш точните нюанси и материи. За мен не бе толкова трудно, защото открих това палто, поло и пола от една серия на Weekend Max Mara. Да не забравя да спомена, че освен дрехите трябва да акцентираш и върху устините си и маникюра, за тях избрах Chanel Rouge Allure Limited Edition  за устните и цвят Pirate за ноктите от магазин Sephora.

Чантата и ботите придават малко по младежко и бунтарско излъчване на визията, и я правят по подходяща за моята възраст. Ако искате да я направите по classy можете да добавите обувки на висок ток, клъч и сте готови за вечерно излизане или официално събитие.

 

*Това беше моят микс от новите колекции есен-зима 2017 по покана на The Mall. Ако решите да споделите любим сет от дрехи тази зима, направете го и добавете в описанието: #MyMallMix и #MademoiselleAiaMyMallMix!:)

 

Облечена съм с: 

Слънчеви очила Dior 590 лв. от магазин Opticlasa
Чанта Furla 440 лв. основа и 290 лв. капак от магазин Furla
Палто Weekend by Max Mara 1060 лв.  от магазин Week & Shop MDL
Пуловер Weekend by Max Mara 340 лв. от магазин Week & Shop MDL
Пола Weekend by Max Mara 480 лв. от магазин Week & Shop MDL
Боти Marella 570 лв. от магазин Week & Shop MDL
Червило Rouge Allure 70 лв. и лак за нокти 50 лв. Chanel от Sephora.
*Всички артикули са налични в The Mall.

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.