5 причини да предпочитам хотелите пред Airbnb! – Mademoiselle Aïa

5 причини да предпочитам хотелите пред Airbnb!

Posted on

Закуската в Hotel Diplomat Stockholm.
Закуската Обожавам закуската в хотелите или в повечето хотели. Сребърни прибори, капучино до припадък, безглутенови палачинки, наденички, горски плодове … все неща, които няма да закуся в къщи, защото ме мързи да си ги приготвя, а и няма да се получат толкова вкусни.

Топла вана след изморителен ден навън.
Банята. Мрамор, вана и пак мрамор. Мога да прекарам по-голямата част от почивката си в банята с достатъчно количество мехурчета за вана, телефон и любимата ми кокосова вода за пиене.

Чисти и изгладени чаршафи.
Спалното бельо. Чувството на не само току-що изпрани чаршафи, но и чувството на изгладени чаршафи. Освен това в някой от хотелите приготвят стаята ти за сън. Намаляват светлината, подреждат ти кърпа и чехли за краката, разпръскват розички, и ти оставят нещо за пиене, най често вода и шоколадче.

Тези не са на Hermes, но и те са ми любими.
Козметиката. Не знам от къде да започна, но знам, че тези на Hermes са ми любими. Шампоан, балсам, душ гел, гел за вана и сапун с аромат на d`Orange Verte! Обожавам ги!

Капучино в стаята.
Room service/ Club sandwich/ Minibar Не обичам да харча пари за глупости, но захаросаните ядки, клуб сандвич и желираните бонбони са си задължителни.

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.