Как да се облечем като Джиджи Хадид? – Mademoiselle Aïa

Как да се облечем като Джиджи Хадид?

Posted on

 

Когато The Mall ти предостави mall пълен с дрехи на твое разположение и ти кажат да развихриш въображението си, а ти си луд фен на Джиджи Хадид, не може да не се вдъхновиш от нейната визия и поне за ден да не се облечеш като нея. Е, може би тя би избрала по-къса пола, но аз съм почитател на класическите дължини и избрах дължина малко под коляното.

Тук трябва да сте изключително внимателни и ако спадате към миньончетата, рискувате оптически да скъсите краката си с дължината на полата и за това ви съветвам да я съчетаете с обувки на висок ток.

Обувките са класически черни боти, но с малък twist – звездичка за настроение и акцент. Раничката от своя страна допълва модерното излъчване на визията и това я превръща в незаменим аксесоар за този сезон.

След снимките и избирането на коледни подаръци заслужено можем да се насладим на капучино с кокосово мляко и тези книжки, които избрах за трите ми най-добри приятелки – Хипстерът, Махмурлукът и Съпругът (наръчник за употрепа). Няма да казвам коя за кой е. 😉

*Това беше моят микс от новите колекции есен-зима 2017 по покана на The Mall. Ако решите да споделите любим сет от дрехи тази зима, направете го и добавете в описанието: #MyMallMix и #MademoiselleAiaMyMallMix!:)

Облечена съм с : 

Пола 379 лв., пуловер 359 лв., чанта 319 лв. и боти 399 лв. Tommy Hilfiger

Слънчеви очила Gucci 560 лв. от магазин Opticlasa

Книгите са хумористични и са чудесна идея за коледен подарък от издателство Еднорог. Може да ги намерите в книжарница Orange Center The Mall.

*Всички артикули са налични в The Mall.

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.