Списък с коледни подаръци за добри момичета – Mademoiselle Aïa

Списък с коледни подаръци за добри момичета

Posted on

Исках да направя списък с коледни подаръци, но после видях, че всички го правят, а никога не ми е харесвало да бъда като всички, за това реших моят списък да бъде малко по-различен. Самата аз съм от този тип жени, които мрънкат, че искат нова чанта, обувки, колан Gucci, козметика … макар да съм зарита с изброените неща и да не мога да ги износя в този ми живот. Напоследък се замислих аз „добро момиче“ ли съм била през годината и дори да се смятам за добър човек, знам, че е имало неща, които бих могла да направя по по-добър начин.

Ето и моята идея за коледни подаръци:

<3

Подари време! Все нямам време да чуя мама, да видя баба, да си поиграя с Chloe, да се видя с приятел. Нямам време и за мен самата. Тази Коледа ще си подаря време – ще ида на масаж, педикюр, ще заведа мама на френски ресторант, ще се разходя с татко, ще занеса на баба от любимите и тортички с праскови и маскарпоне. Ще подаря време на мен и любимите ми хора!

Топла дума!  Когато бях малка мама ми правеше чаша какао, завиваше ме с топло и мекичко одеяло, пускаше ми „Наистина любов“  и ми казваше, че всичко ще се оправи. Не ти казвам да направиш същото, но знам, че някой някъде там има нужда от твоята подкрепа … или дори самият ти.

Извини се! Признай си, че не си бил перфектен, че си искал прекалено много, че си бил все недоволен и признай какъв щастливец си да имаш този прекрасен човек до себе си.

Благодари! Благодари и се смири, за това, което имаш. Дом, семейство, работа, приятели … ти знаеш за какво! 😉

Прости! Недей да се сърдиш, усмихни се и си спомни, че никой за нищо не ти е длъжен.

Кратко, но от сърце!

Всичко останало е преходно идва и си отива! <3

 

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.