The Furla Society – Mademoiselle Aïa

The Furla Society

Posted on

От днес официално излизам във ваканция! Whoop whoop и какъв по-хубав повод от този, да се възнаградя с нещо, с което знам, че ще ми остане във времето. От няколко месеца следя Instagram account-a на Furla и бях в трескаво очакване на cruise-ната им колекция. Има нещо много специално в нея или поне за мен. Вдъхновена е от Венеция и носи красивото име SERENISSIMA (другото име на Венеция). Моделите  са украсени с флорални мотиви, бляскави материи и животни – мотиви характерни за Веницианското изкуство. Включва 6 различни мини колекции, като всяка една от тях олицетворява различен тип жена – Florita, Arabesque, Pitone, Aruba, Jungle Cat, Nuvola. Аз самата се определям като Nuvola – понякога съм сладка и невинна, излъчваща младежка жизненост, а друг път ми харесва да бъда безупречно елегантна и женствена, но винаги положителна и усмихната. Тук може да разберете и вие към кой тип спадате! 😉

FURLA METROPOLIS NUVOLA

 

Спрях се на FURLA METROPOLIS NUVOLA – защото за мен не е просто чанта, а бижу към всеки един тоалет, а освен това всеки път щом я сложа, допринася за празничното ми настроение. Напомня ми за красивите Венециански канали, гондолиерите и всички скрити съкровища в един от най-романтичните градове в света.

Макар и да ви се струва, че съм облечена в черно, аутфитът е тъмно син и съм влюбена във всичките малки детайли – обувките са с камъни, на ръкавите и врата на полото отново има малки камъчета, обиците са големи, във формата на цвете, сякаш направени от венецианско стъкло. Всичко, което мога да искам от един празничен тоалет – изискан, стилен и запомнящ се.

Облечена съм: 

Поло, пола, обувки, ръкавици и обици Max&Co от Shop MDL

Чанта – FURLA METROPOLIS NUVOLA  (SS18 Cruise Collection) от Shop MDL

 

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.