4 любими продукта от Chanel – Mademoiselle Aïa

4 любими продукта от Chanel

Posted on

Beauty begins the moment you decide to be yourself. – Coco Chanel 

Днес ще ви представя някои от любимите ми beauty продукти Chanel, които нося винаги със себе си. Смея да твърдя, че те са всичко, което ми е необходимо, за да се чувствам комфортно в кожата си през зимните месеци. Фон дьо тен, който не седи като маска на лицето, червило за акцент и парфюм за настроение.

thumbnail_FullSizeRender-04-01-18-15-52

Ето и 4 от любимите ми beauty продукти Chanel:

• Искам да имам този парфюм винаги със себе си и тази опаковка ми позволява да го държа в дамската си чанта без да ми тежи, и да заема излишно място. Освен това флаконът е толкова изискан, че изглежда като красив аксесоар. Излишно е да казвам защо харесвам толкова обновения Chanel N°5, но капка от него ме кара да се чувствам изискана и женствена. Мисля си, че или харесваш или не харесваш N°5 – няма среден вариант. Аз съм от тези, които го харесват и дори понякога го смесвам с Gabrielle.

• Тази Коледа от Chanel лансираха 4 червени червила от серията Rouge Allure в лимитирана червена опаковка. Аз разбира се трябваше да притежавам едно от тях – богата текстура, лесно нанасяне и най-важното – висока дълготрайност. Така че смело можете да консумирате напитки или храна.
Le Teint Ultra е всичко, което мога да искам от един фон дьо тен – фин мат, с отлична текстура, покривен, но не тежък. Придава свежест и прави кожата да изглежда така, все едно си бил един месец на детоксикираща програма. Все още не е наличен по магазините, но ще ви държа в течение, кога ще може да го намерите.
Rouge Coco Gloss цвят Romance! Цветът е красив и блестящ, а текстурата – изключително приятна и нежна за нанасяне. Отново продукт, който искам да имам винаги със себе си.

Локация: Sense Hotel Sofia

Облечена съм с:
Сако и велурена чанта PENNYBLACK
Клин Zara

 

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.