Най-доброто от 2017 година – Mademoiselle Aïa

Най-доброто от 2017 година

Posted on

Годината в коятo събрах смелост и напуснах перфектната си работа, снимах се за billboard, партнирах си с мечтани брандове, изживях невероятни неща благодарение на Aia и разбира се на вас. Благодаря ви, че сме заедно в това начинание и се надявам да успея да ви вдъхновя да излезете от комфортната си зона и да знаете, че там някъде ви очаква нещо по-специално.

А сега ето и моите любими моменти от изминалата година! <3

 

Стокхолм <3

Годината стартира с мечтана от мен дестинация – Стокхолм! Не мога да кажа, че беше всичко, което съм си представяла, но пък ме очарова посвоему и нямам търпение да се върна отново.

В Париж с Bourjois!

Един от този моменти, които ще помня цял живот! Благодаря на Bourjois, че ме накараха да се почувствам, като една истинска Mademoiselle! <3 Ако сте го пропуснали можете да наваксате тук.

Monaco is always a good idea!

Всяка година аз и семейството ми по традиция прекрарваме Св. Валентин заедно в Монако.

Работата ми за Boom! Burgers!

След като напуснах Roobar имаше само още едно място на което исках да работя и то бе Boom Burgers! Запознах се с невероятни хора и се убедих, че те не само предлагат най-вкусните бургери, но и поддържат една от най-чистите кухни, които някога съм посещавала!

 

В Солун с приятели!

Едно спонтанно и кратко пътуване, но за сметка на това много забавно и зареждащо. От Солун освен добри спомени остана и Mini Travel Guide, можете да го видите тук.

 

“When life gives you lemons, make lemonade”

Позитано, Амалфи и Капри! Макар и през последните години да са станали по туристически отколкото ми се иска, си остават любима дестинация за мен. Повече за Позитано тук и тук.

 

Meet and Greet X H&M

Като блогър и почитател на много блогъри съм си мечтала да имам свой Meet and Greet и благодаря на H&M, че ми гласуваха това доверие, и отпразнувахме заедно стартирането на лятото. Повече snaps от събитието можете да разгледате тук.

 

Kings of Leon!

Винаги съм искала да слушам на живо Kings of Leon и Букурещ беше мястото! Истината е, че ме разочароваха, но пък за сметка на това LP ме направи нейн верен фен.

Представянето на Gabrielle Chanel!

Това е един от тези моменти, които искам да запечатам в съзнанието си завинаги! Да бъда сред един от малцината докоснали се до Gabrielle Chanel преди всички останали е истинска чест и признание за мен! Благодаря на невероятния екип на @Chanel! <3 Можете да видите видео от представянето тук.

 

Септември в Монако!

Отново семейна традиция! Това е времето, когато се зареждам с последни слънчеви лъчи, почивам си и се наслаждавам на всяка секунда прекарана в Монако.

 

В NYC с Хайди Клум и Lidl!

Като малка си купувах почти всички чуждестранни модни списания и събирах любимите ми фотосесии и корици в една папка. Една от най-любимите ми и до днес е тази на Хайди на корицата на един френски Elle от 2000 година. Едва ли тогава, когато съм била толкова неуверена в себе си, съм вярвала, че ще летя за NYC, за да се запозная с нея и да бъда част от представянето на колекцията и Esmara by Heidi. Видео от NYC можете да видите тук.

Щастлива и на 28!

Букурещ не е сред най-любимите ми места, но благодаря на Sephora за поканата и че отпразнувахме заедно 28-ия ми рожден ден. Така да ме плашат тези цифри …

Erdem X H&M

Това е една от най-любимите ми колекции до сега представенa от H&M в колаборация с дизайнер! Беше истинска чест да бъда сред един от малкото български блогъри, които ще представят колекцията!

AIA x BYVELA

Колекцията ни бижута с Byvela е сбъдната мечта и благодаря на всички, които ни подкрепиха в това ни начинание и разбира се на Вела! <3

 

Да бъда на Billboard!

Никога не ми е било мечта да бъда на билборд, но пък да бъда на корица на списание все още е 😉 (това е друга история) … та да се върна на билборда! Беше невероятно изживяване и благодаря на The Mall, че ме направиха част от тази кампания! Видеото от заснемането можете да видите тук.

Имаше и други интересни неща, които ми се случиха през годината, но спирам до тук! :Д А вие как ще запомните 2017-та и кое е онова нещо, което направи годината ви специална? <3

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.