5 НЕЩА, БЕЗ КОИТО НЕ МОГА – Mademoiselle Aïa

5 НЕЩА, БЕЗ КОИТО НЕ МОГА

Posted on

Това е една от любимите ми рубрики. Всеки месец или на няколко месеца имам нови попълнения и неща, без които наистина не мога.

Ето и кои са любимците ми напоследък:

*А ако ви е интересно можете да прочетете и тези от предходните месеци тук и тук. 😉

  1. Червената ми чанта от The Kooples и червените ми слънчеви очила. Този сезон отново съм луда по ретро слънчевите очила и тези си ги взех специално за Париж от Mango (предполагам, че все още не е късно да ги намерите), а чантата ми беше мечта и я получих, като подарък за рождения ми ден.

2. Моряшката ми шапка от Zara. Още от момента, в който видях последното ревю на Chanel в Hamburg знаех, че трябва да притежавам такава шапка и ако сте забелязали от Парижките ми снимки, тя е неразделен спътник във всичките ми приключения. Носих я сутрин, следобед и дори вечер за парти! Май малко прекалих, а?

3. Ботите ми от Pesh.Art! Харесвам български брандове и ми харесва винаги, когато пътувам на събития в чужбина да съм с нещо създадено в България. Тези боти бяха перфектното решение за Париж – удобни, шик и топли. Да не забравя да спомена, че са направени по-поръчка (специално за мен), защото нося обувки с размер между 39 и 40, и ми беше много трудно при поръчката да избера кой номер съм. От Pesh.Art ми предложиха да им изпратя размерите си в сантиметри и направиха перфектни обувки за мен. ❤ Сега съм си харесала нови и нямам търпение да си ги поръчам.

4. Grain, Grain и пак Grain. Напоследък обожавам този ретро ефект върху снимките ми и смело го използвам. :Д Ето тук можете да видите стъпка по стъпка как го правя.

5. Началото на януари го прекарах болна или по-скоро неподготвена за този Хонг Конг-ски грип:Д От две седмици всяка сутрин със събуждането капвам по няколко капки Цитромикс в сок или вода, за да засиля имунитета си и вече се чувстам свежа като краставичка.

 

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.