Какво нося в козметичната си чантичка – Mademoiselle Aïa

Какво нося в козметичната си чантичка

Posted on

image1

 • Estée Lauder Double Wear Foundation ми предоставя идеалното покритие без да се налага да слагам по много, а знаете, че аз не съм фен на тежкия грим. Почиствам, хидратирам и нанасям. Това, което не ми допада, е че няма дозатор и понякога слагам повече отколкото ми е необходимо, съответно не е много икономичен.
 • Estée Lauder Double Wear Coverage Correcting Duo – този продукт е нов за мен и го тествам едва от месец, но с лесното си нанасяне и отличното покритие на тъмните кръгове около очите ми, бързо се нареди сред моите любимци. В момента използвам цвят pink, но за лятото ще избера един тон по-тъмен и ще мина на peache.
 • Четката за фон дьо тен на Kiko Milano е нещо, от което винаги съм имала нужда, а все съм отлагала. До скоро нанасях фон дьо тена си с пръсти или beauty blender, но все ми е липсвало нещо и се оказа, че това е четката. Не знам дали тази е добра, но на мен определено ми харесва.
 • Ако трябва да избера само един продукт от декоративната козметика, който да използвам до края на живота си, то това ще е молив за вежди. Не мога да си представя да изляза навън без да ги подчертая, чувствам се гола и не на място. Този молив на Chanel е сред любимците ми от много време и се справя чудесно с изискванията ми за гъсти, натурални и разрошени вежди.
 • Givenchy Le Prisme Visage ми помага да постигна този така желан от мен свеж цвят на лицето през зимата, а съм сигурна, че лятото ще го подчертае и направи още по-красив. Четката от пудрата е перфектна и за хайлайтър … Just saying! 😉

2 Comments

 1. Magdalena says:

  Ая относно фондьотена на Estel ?един типс Mac продават само дозатори или помпички незна как точно се наричат ?и аз си все такъв ,който пасва за фондьотена на Естел ?

  1. asimeonova says:

   Благодаря ти ❤️ тъкмо навреме защото аз го използвам зимата.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.