Ретро шик – Mademoiselle Aïa

Ретро шик

Posted on

Иска ми се да ви покажа, че не е необходимо да разполагаш с много пари, за да изглеждаш стилно. Ще се постарая с времето да ви споделя своя опит от дългогодишно пазаруване. :Д Какви грешки съм правила, докато се науча как да избирам дрехите си правилно и да не купувам нищо излишно. Днес ще ви споделя няколко модела слънчеви очила, които са ми стрували под 30 лв., а са с така нашумелите напоследък ретро шик рамки. Разбира се няма да скрия, че аксесоарите имат ключова роля, и е добре да инвестираме в по-скъпи и качествени модели. Но, когато говорим за очила, които ще бъдат модерни само един сезон, не си заслужава да даваме много пари. Аз не се страхувам да експериментирам и често си купувам чанти, обувки и слънчеви очила от магазини, като Zara, Mango, Pull&Bear и т.н. За мен тайната се крие в това да откриеш своя основен стил и да се придържаш към него, но с малко twist – забавни слънчеви очила, цветна чанта, големи обеци или запомнящ се шал.

Ретро шик

Pull&Bear 19.95 лв

Mango 29,99 лв

Pull&Bear 19.95 лв

В продължение на вчерашната публикация и следващата седмица ще си поговорим за моделите, които заслужават да инвестираме повече пари в тях.

*Ако имате чувствително зрение се консултирайте с лекар, дали е добре да носите такъв тип слънчеви очила.

1 Comments

  1. Ани ? says:

    Здравей, Алис. Носиш ли нашумелите brallet-и (супер удобни са и излъчват стил) по събития, нещо по-дръзко с панталон с висока талия и отгоре сако? Тази комбинация ми допада, но на партита и обществени появи ще се приеме ли добре?

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.