Как да се снимаме за Instagram – Mademoiselle Aïa

Как да се снимаме за Instagram

Posted on

Вече не е модерно да си снимаш кафето или да се снимаш със закуската си, има нови трендове и е по-добре да ги последваме, ако искаме да сме на гребена на вълната. Аз лично не знам какво ще правя, защото съм свикнала да държа кафе на повечето ми снимки. :Д Но ще се постарая да не изоставам и ще последвам последните новости:

Спагети!

1. Този сезон всички полудяха по това да се снимат как ядат паста. Едва ли има блогър, който да не си е качил снимка в Insta как вдига вилица с навити спагети и ги засмуква с финес. Тренирай вкъщи, за да не изпаднеш в комична ситуация.

p.s. Важно е да са спагети, фузилите, ньоките и другите видове паста не са модерни.

Или пица …

2. Ако не обичаш паста може да я замениш и с пица. ? Вземи парчето високо и се постарай да се омажеш колкото се може повече. Лайковете са ти гарантирани.

Вестник

3. Снимай се с вестник! Не е ясно кога за последно някой е чел вестник, но ти се направи хубава и позирай с него, а още по-добре е ако се направиш на изненадана, че те снимат.

Забележителности

4. Забележителностите са отново на мода и не е нужно да се правиш на cool и да не искаш да се снимаш пред тях, защото “предпочиташ да се слееш с местните”. Всички знаем, че искаш снимка пред Айфеловата кула.

Само по халат.

5. Снимай се по халат! Все едно сега си се събудила с направена коса, грим и кафе в леглото, а останалите ще се чудим как го постигаш и на следващото ни пътуване и ние ще влезем в роля.

Хвани си гадже!

6. Снимай се с гаджето! Ако нямаш гадже помоли приятел. ?

Да не забравя да спомена, че авокадото вече НЕ Е НА МОДА.

 • Share

4 Comments

 1. MaquiLab says:

  Ееее, тъкмо се бях засилила до супера за авокадо… Изоставам пак 😀

 2. Хриси says:

  Супер пост!

 3. Doroteya Borisova says:

  Страхотно ???? ?

 4. Elena Nikolova says:

  Определено ще изпробвам някоя от тези идеи 😉

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.