Кои са най-инстаграмабъл местата в София? – Mademoiselle Aïa

Кои са най-инстаграмабъл местата в София?

Posted on

София не е едно от най-лесните места за хубави снимки, но днес няма да мрънкам колко е зле, а ще ви споделя някои от местата, на които можете да постигнете, наистина добър кадър за Instagram.

  •  Цветарницата на Шипка. Често можете да видите някой да се снима отпред. И макар вече да е малко изтъркано и банално, си остава сред фаворитите ми.

View this post on Instagram

Basics Market Cosmos: Момичета, колкото и да ни се мързелува тази неделя аз и още няколко момичета ще разровим гардеробите си и ще "предадем нататък" някои от любимите си #basics … тениски, дънки, обувки и слънчеви очила. Дори да не сте в настроение за пазаруване ще се радвам да дойдете и да кажете здравей. До сега не съм участвала на такъв тип събитие и ще имам нужда от вашата подкрепа. 💖 Приготвила съм наистина яка селекция! Ще ви очаквам в @cosmoscoworking 😉 #KenzoxHM #Ootd #Мода #Bazar #Basics #Fashion #Style #Blogger #Blog #Блог #MademoiselleAia #HM #Kenzo

A post shared by Aliska\Blogger (@mademoiselleaia) on

  •  Друга моя любима спирка за добри снимки е Хлебар. Там се получават наистина готини кадри, но трябва да внимавате със слънцето и да не е сянка. 😉
  •  Ако искам да направя снимка на закуска и кафе, избирам Фабрика дъга или Drekka.

View this post on Instagram

Autumn walks 🍂⏰🚗 #Оборище

A post shared by Aliska\Blogger (@mademoiselleaia) on

  • Червената Веспа на Оборище. От години тя е притегателна сила и едва ли има блогърка, в това число и аз, която да не се е снимала пред нея, до нея или на нея. Дано и тази година я паркират там.
  • Покрива на Сердика център. Знам, че ако отида там няма как да сбъркам и ще направя хубави снимки за по-малко от 10 мин.
  • Пред зимната градина на двореца. Изчакайте още малко и ще видите каква пролетна феерия ще се получи с лилавите цветя там. Не съм сигурна как се казват, но ще ги снимам и този сезон.
  •  Ботаническата градина. Забранено е да се снима, но ако не го афиширате пракалено, няма кой да ви се скара.
  • Starbucks и магазините на Съборна. Вземете си кафе и се снимайте приятно разсеяна, или поне аз така правя. 😉

 

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.