Една сутрин с мен. – Mademoiselle Aïa

Една сутрин с мен.

Posted on

IMG_1509

7:00 събуждам се с Клои на главата ми.

7:05 отварям едното си око и се моля да ми даде още няколко минути сън.

7:10 ако имам достатъчно късмет ще ме изчака и няма да направи беля преди да я разходя.

8:00 понякога излизам по пижама, но живея на централна улица и не винаги е добра идея. Но ми се е случвало през почивните дни да минавам по Витошка, облечена с пижама и джапанки. Да, ако ме видите това съм аз. ?

8:15 взимам си кафе от Memento или Слънце и луна, а когато съм си взела капсули за Nespresso си правя у дома и излизам с чашата навън.

Snapseed (4)

8:45 прибираме се и е време за душ, което означава me time:

• Обожавам да си правя маски и напоследък използвам 1-минутна detox маска за лице на Nivea – Urban Skin. Детоксикира, освежа, почиства и придава блясък на лицето ми.

• Слагам я преди да вляза в банята и стоя с нея, докато съм под душа, макар и да пише една минута. ?

image1

• Следва стабилно количество подхранващи продукти за коса, почистващ лосион за лице и хидратация. Харесва ми да използвам продукти от една линия, за това и продължавам с дневен крем от същата серия – Urban Skin Defence + 48 часова хидатация и SPF 20. Много лек като текстура, хидратира точно толкова, колкото е необходимо и ухае така хубаво, че ми идва да го изям.

• Ако имам време изсушавам косата си със сешоар/четка и след това си правя букли с дебела маша, но мисля, че машата ми е стара и не нагрява достатъчно, за това и буклите ми не се задържат дълго. Но пък се получават хубаво и небрежно.

• След като съм оставила крема да попие, докато си оправям косата, нанасям грим без да прекалявам – даже лятото не харесвам да ми е тежко и почти не нося грим. Но през останалите сезони нанасям фон-дьо-тен, коректор, молив за вежди, хайлайтър, малко бронзант, червило и съм готова.

Всичко това се случва до 10:00/10:30 и трябва да съм излязла или да седна пред компютъра, защото ме очакват email-и, срещи, обработване на снимки, подготвяне на блог пост и вечерите са за събития и любимите ми хора.

IMG_3238

Ако ви е интересно как изглежда и останалата част от деня ми, ще споделя в друг блог пост или видео.

*Публикацията е в колаборация с Nivea. ❤

  • Share

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.