Любими beauty продукти за месец април – Mademoiselle Aïa

Любими beauty продукти за месец април

Posted on

Едва ли има жена, която да не обича козметика. Мога да прекарам часове избирайки/тествайки нови продукти за красота и с голямо удоволствие ви споделям любимите ми козметични продукти за месец април:

Коса

  • Пролетта е времето, когато забавям темпото и започвам да се замислям и обръщам внимание на всичките щети, които съм нанесла на косата си през зимата – прекомерно използване на сешоар, преса, маша и различни стилизиращи продукти. Преди няколко седмици от Vichy ми изпратиха новата им серия Densi-Solutions за тънка и слаба коса. Останах много приятно изненадана, защото аз съм с всичко друго, но не и с тънка и слаба коса, но резултатите са налице – след 3 седмици интензивно използване на трите продукта от серията, косата ми е много по-плътна, здрава и жива. Не съм сигурна, че ще продължа да ги използвам, заради типа ми коса, но със сигурност ги препоръчвам на жените с тънък и слаб косъм. Go for it! 😉

Стъпки:

  1. Шампоан за сгъстяване и обем – премахва замърсяванията от скалпа и подсилва косата от корена. Аз го използвах през ден и още с първото измиване косата се усеща значително по-плътна, обемна и жива.
  2. Когато използвам шампоан с толкова силно действие, не мога да не нанеса и балсам от същата серия, както съм ви споделяла и преди, за максимален ефект харесвам да използвам продукти от една линия. Не утежнява, което е много важно за мен, подхранва и спомага за по-лесното разресване на косата.
  3. Концентрат с уплътняващ ефект за тънка и слаба коса – това е и моят фаворит от серията и ще продължа да го използвам във времето, дори и без останалите продукти. Действа интензивно върху скалпа, предотвратява косопада, прави косата по-силна и има охлаждащо действие, което е бонус за лятото. 😉

Парфюм

  • Boucheron Quatre … връщаме в градината от моето детство. ? Времето, когато се криех, за да чета книгите на Джейн Остин на люлката в градината и разделях страниците им с розите на баба и дядо! Липсва ми това време на безгрижие и безвремие, но понякога аромати и усещания ни връщат точно там … ? Със сигурност ще бъде сред един от любимите ми парфюми през топлите дни.

Декоративна козметика

  • Обожавам серията на Peaches & Cream на Too Faced. За сега съм се снабдила само с хайлайтър, фон дьо тен, бронзираща пудра Sweetie Pie и сенки за очи, но смятам да не спирам до тук. Ухаят невероятно, текстурата им е бомба и нямам търпение да си купя още нещичко. 😉 Можете да ги намерите във магазините на Sephora или да си ги поръчате онлайн.

Грижа за ноктите

Когато ви попитах какво е мнението ви за Microcell в Instagram, всички единодушно отговорихте, че са the best, когато става дума за грижа за ноктите. Ноктите ми се чупеха и белеха … въобще трагедия. Сега вече са здрави и красиви, и без да се налага да ходя на маникюр. Признавам си, че не спазвах стриктно програмата, за това как се нанася и колко, а само, когато се сетя, но дори така има страхотен резултат. С две ръце гласувам за тези два продукта!

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.