Keep it simple with Omega Tresor – Mademoiselle Aïa

Keep it simple with Omega Tresor

Posted on

Има неща, които никога не излизат от мода. Красивата сламена шапка, класическите слънчеви очила, бялата риза, ала открадната от гардероба на гаджето, целият черен бански и разбира се часовникът с история. За това и когато Omega се свързаха с мен, за да ми предложат да бъда сред първите, докоснали се до новата им линия De Ville Trésor, без да се замисля казах  – Да.

Винаги съм асоцирала часовниците на Omega с техните класически и елегантни линии. Колекцията е създадена за тези от нас, които обичаме модерния дизайн, но и държим на наследствените традиции и история. Линията е разработена през 1949 година и сега се завръща в целия си блясък в 9 различни вариации: два размера –  36 мм и 39 мм корпус, и различни каишки. Аз се спрях на 36 мм, седефен циферблат, черни римиски цифри и черна каишка. Но за по-смелите го има и в синьо – това е изборът и на Кая Гебер, която е лице на кампанията. Да не забравя да спомена и диамантите, които го превръщат от часовник в бижу. Аз го нося смело с всичко и по всяко време – от плажа до червения килим в Кан.

Наясно съм, че един такъв часовник е инвестиция и винаги съм си представяла, че един ден ще си подаря часовник с история, а De Ville Trésor е точно такъв.

“Like a lot of young women of my generation, I love the vintage look. Omega’s new watches have that classic style, but with very cool, modern touches. As a model I get to wear a lot of beautiful clothes, but I’m most comfortable in jeans and sneakers and what I love about these watches is how they go so well with both looks”.

– Kaia Gerber

 

Повече за De Ville TRÉSOR QUARTZ.

*

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.