5 от любимите ми приложения за телефон – Mademoiselle Aïa

5 от любимите ми приложения за телефон

Posted on

Това са мобилните приложенията, които разцъквам напоследък или ако не всичките, то любимите ми. Ако и вие имате такива без които не можете, споделяйте!

 • Започвам със Spotify! Смея да твърдя, че това са най-добре похарчените ми 5 евро на месец. Вместо да зареждам песни в YouTube и да се чудя как да не затварям браузъра, или пък да се надявам, че ще намеря песните, които ми се слушат в SoundCloud, си слагам слушалките и си слушам каквото ми е кеф и когато поискам в Spotify

 • Друг любим мой app за музика е Shazam. Често си shazam-вам песни, които съм чула и след това, когато нямам вдъхновение и не знам каква музика да слушам си преслушвам намерените. Понякога, когато имам време дори си правя playlists  Spotify. 🙂
 • Преди около седмица попаднах на iCard digital wallet и бях много приятно изненадана от приложението. Предлага безплатни парични преводи между iCard потребители, както и Gift Cards, за тези, които нямат време да обикалят или предпочитат да го играят safe. И не на последно място по важност – мога да си заключвам всяка една карта, когато не я използвам или я изгубя, ако съм прекалила с маргаритите. Има и опция за плащане с телефон, но тя засега е активна само за Андроид. Да не забравя да спомена, че няма и месечни такси … банките да му мислят!

 • Вместо да записвам приетите калории в notes или в тефтер, който после не знам къде е, използвам Lifesum. Благодаря на Стефи от Eat Love Make Up, че го сподели с мен. Якото е, че може да сканираш и баркодове и да ти изпраща notification да не изпускаш хранения.
 • Напоследък много харесвам Insta Stories да са ми прилежни и използвам Unfold. Има различни рамки, шрифтове и функции. Не винаги имам нервите да забавя момента и да го обработя, вместо да го пусна веднага, но когато го правя ми харесва.

*Публикацията е в партньорство с  iCard digital wallet.

1 Comments

 1. Diana says:

  Не мога да живея без Spotify! От около 2 години слушам главно през него и честно казано, не знам как съм живяла преди това! Ще проверя iCard digital wallet, защото звучи страшно интересно.

  xx
  http://www.thedecemberdame.com

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.