Вечните 5 от 5, когато говорим за мода. – Mademoiselle Aïa

Вечните 5 от 5, когато говорим за мода.

Posted on

Има неща, които всяка една уважаваща себе си млада жена трябва да притежава, когато говорим за класически модели. Често съм споделяла, че не се водя от тенденции, а нося и избирам дрехи, които знам, че и след 20 години ще ми отиват, и ще изглеждат също така добре, както и днес. За тази есен съм подбрала 5 от 5, с които ще се чувствам модерно, удобно и няма да изневеря на себе си.

Започвам с шлифера. Може и да не е Burberry, а да изберем някой с добра материя и кройка с добра от по-достъпен магазин. Аз съм се спряла на модел от Zara и вече втори сезон ми върши чудесна работа – лек, удобен и функционален.

Мъжката риза е нещо, което обожавам и без което не мога. Специално тези на Ralph Lauren са ми любими и мога да ви кажа, че ме карат да се чувствам много по-женствено и секси, отколкото ако съм с топ с голямо деколте.

Reebok Classic Leather са маратонките, които винаги са присъствали в моя гардероб и ще продължат да присъстват и този сезон. Спрях се на неутрален и класически цвят, за да мога да ги съчетавам и нося с всичко. Ако се вгледате обаче по-внимателно ще забележите много лек и ненатрапчив animal print, който им придава този специален и отличителен вид.

Сламената чанта побира всичко, което ми трябва и ме кара да се чувствам, като една по-модерна версия на Jane Birkin. Ако не знаете историята за нейната кошница и това как се е родил небезизвестният модел Birkin Hermes, потърсете в Google, сигурна съм, че ще ви бъде интересно.

Clubmaster Ray-Ban са очилата, които са винаги с мен. Освен, че придават завършен вид на всяка моя визия, ме предпазват от слънчевите лъчи и от това да сбръчквам лицето си. А с наближаването на 30-те това е болна тема. ?

Кои са вашите 5 от 5? Ще ми бъде интересно да споделите! ❤️

Публикацията е в партньорство с Reebok.

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.