Уикенд по Софийски vol. 2 – Mademoiselle Aïa

Уикенд по Софийски vol. 2

Posted on

Този блог пост е вдъхновен от Janni Deler. Често споделя снимки, които е направила с телефона си и какво е правила в ежедневието си. Разбира се, не претендирам, че имам интересни дни, колкото нейните, но реших да споделя един наш софийски уикенд … преди Стели да отлети за New York, а съвсем скоро и аз.

 

Будим се с Клои. Следва разходка и любимото ни flat white във Фабрика Дъга, не е толкова вкусно, когато е приготвено със соево мляко, но се опитваме да ограничим животинското.

Уикендите са и дните за снимки. През седмицата ми е доста натоварено, а и няма кой да ме снима, за това събота и неделя са дните, които съм отредила за снимане. В повечето случаи знам къде, какво и как искам да снимаме, но често се случва и спонтанно. P.s. Ще ви издам една тайна, предпочитам да правим снимките сутрин, тогава все още е спокойно и не се притеснявам, че ще има случайно попаднали хора в кадър, или че някой ще ми се смее.

Някои от вас знаят, че правим ремонт, и че кухнята ни не е синя, а това е фолио. :Д За щастие намерихме префектните майстори за нас и съвсем скоро ще срежем лентата. Надявам се това да стане преди заминаването на Стели.

Тук се пита – коя снимка е по-добра и защо аз съм по-добър фотограф от Стели? :Д

От Heineken бяха така добри да ни изпратят да тестваме новата им безалкохолна бира Heineken 0.0 и мога да кажа, че е epic, освен това не ни попречи да вършим задачките си след обяд, а напротив направи мъжете много по-продуктивни и усмихнати. Единствено дядото от съседния апартамент ми отказа да го почерпя. Каза, че не пиел безалкохолна бира. :Д Посланието е #NowYouCan и ако не сте гледали рекламната им кампания го направете, обещавам че ще се посмеете.

Голяма част от времето ни минава в Ikea в търсене на перфектните мебели. Разбрах, че ако нещо не ти хареса от раз и започнеш да го мислиш, и да му се чудиш, значи не е твоето. Съветвам ви да имате ясна цел и да знаете защо отивате, защото е много вероятно да си тръгнете с неща, които дори не са ви били нужни.

Тази снимка не става за Instagram, но пък е снимка за спомен. <3 Този ремонт продължи повече от 6 месеца и сега, когато сме на финалната права се радваме, като малки деца на всяка една завършена фаза. Беша изморителен, но сладък и ползотворен уикенд. Предполагам, че вие сте били на някой плаж в Гърция … за това няма да питам какво сте правили. 😉

 

  • Share

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.