5 неща, без които не мога – Mademoiselle Aïa

5 неща, без които не мога

Posted on

Много повече от 5 са, защото отдавна не съм споделяла кои са 5-те неща, без които не мога, но ще запазя нещо и за следващата седмица. Enjoy! 😉

Leo print! Едва ли е нещо, без което не мога, но със сигурност е нещо, което искам да виждам по-често сред аксесоарите ми този сезон. P.s. Знам, че някои от вас се притесняват да го носят, но повярвайте ми, няма от какво да се страхувате и едва ли ще попадете в клишето #селскипръчкислеопардовпринт.

iCard digital wallet! И преди съм говорила за това приложение, но колкото повече го използвам, толкова повече се убеждавам, че не мога без него. И особено сега, когато ми предстои пътуване до Ню Йорк – знам, че няма да изпадна в неудобна ситуация, в която да не мога да разполагам с парите си. Всички знаем (или поне тези, които живеем с финансисти), че дигиталният портфейл е най-добрата алтернатива на традиционното банкиране.

Палми и бамбук! Няма да ми повярвате, но този уикенд се нанасяме и съм луднала по всичко, което е от бамбук, а пламите са за разкош. Все си казвам, че щом мога да гледам куче, значи мога да гледам и растения, нали така? 😉

Обувките ми на Chanel! Толкова ги мечтаех и сега, когато са мои нямам търпение да ги разходя из Сохо и да се снимам в пералнята до The Butcher’s Daughter. Обувките са модел, който самата Коко Шанел е носила и са в два цвята, за да създават илюзията за по-малко стъпало.

 С Acer Swift 5 сме неразделни от началото на годината. Трябваше ми компютър, който не само да изглежда добре, но да бъде и функционален. Изисканията ми бях да бъде лек, за да мога да го нося навсякъде със себе си и в същото време да мога да разчитам на него и да мога да монтирам видеа, да обработвам снимки, да пиша блог постове и разбира се да сърфирам в Internet. Swift 5 се справя чудесно в тази си роля и се радвам, че се спрях на него.

 

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.