Гладенето може да бъде и приятно занимание – Mademoiselle Aïa

Гладенето може да бъде и приятно занимание

Posted on

Знаете, че когато става дума за техника се доверявам на Philips. Независимо дали говорим за beauty техника или техника за дома. Преди време ви бях споделила за Philips Steam and Go ( и до ден днешен я използвам) и сега, когато Philips ми предложиха да тествам  този парен генератор, и да споделя мнение се съгласих.

Не съм най-добрата, когато говорим за домашна работа, но винаги държа на това да съм изпрана и добре изгладена. Подреждам дрехите си внимателно, пера ги още по-внимателно (понякога се случва да сбъркам градусите) и ги гладя преди да ги прибера в гардероба. За някой това е досадна работа, но не и за мен. Не се чувствам на място ако съм пропуснала да се изгладя и както обичам да казвам “по дрехите посрещат, по ума изпращат”.

Това е ютия с парен генератор. Гладенето с нея става бързо, лесно и приятно. Не е необходима настройка на температурата + възможност за гладене до 2 часа, без прекъсване. Аз лично не съм го тествала, но ако някоя от вас има такъв рекорд да остави коментар. 😉 Глади всякакви материи, нещо, което при Philips Steam and Go ми липсваше и не е необходимо да се “повтаря”, което си е бонус, когато бързаме. А за разсеяните, като мен имам добра новина – ютията се само изключва и няма опаснот да изгорите любимата си копринена рокля …

 

*В партньорство с Philips.

  • Share

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.