Couleurs Couture на Balmain или отвъд обикновеното боядисване. – Mademoiselle Aïa

Couleurs Couture на Balmain или отвъд обикновеното боядисване.

Posted on

Дни преди да замина за Ню Йорк реших да се доверя на един от любимите ми български колористи Руско Русев и Selena ES (знаете, че съм много внителна, когато става дума за цвят на косата и дори често си го правя сама) и да бъда сред една от първите тествали ексклузивната луксозна серия бои Couleurs Couture на Balmain в България. До този момент бях използвала само някои от стилизиращи им продукти за коса и нямах съмнение, че ще остана доволна и от боята.

Преди да преминем към самото боядисване Руско ми сподели, че боята е с изключително лека текстура и щадяща косата. Не само, че не я гори, но и благодарение на продхранващите ѝ съставки косата се възстановява по време на самото боядисване.

Започваме с  Consultation Boutique или бутика за консултации. Система позволява да се тестват различните цветове, за да разберем кой цвят е най-подходящ преди да се премине към самото боядисване.

Цветът на който се спирам аз с помощта на Руско е 9 и 8, 31 за корена с оксидант 6%. Искаше ми се да изпробвам нещо ново и различно, защото цветовете позволяват да се смесват и съответно да се получи индивидуален цвят спрямо личните ни предпочитания.

Боите не дразнят скалпа, нанасят се изключително лесно и най-важното (или поне за мен) не се усеща мирис на амоняк. За мен това е по-скоро спа терапия, отколкото досадното месечно задължение.

Терапията приключва със стилизиране на косата с някои от любимите ми продукти – маслото им с арган е must have, както и балсамът без отмиване. Цветът е точно такъв, какъвто си го представях, а косата ми е жива и бляскава.

*Публикацията е в партньорство с Selena ES.

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.