Mineral 89 = тайната на красивата кожа. – Mademoiselle Aïa

Mineral 89 = тайната на красивата кожа.

Posted on

Всички знаем, че тайната на красивата кожа се крие в хидратацията, чистата храна, спорта и не на последно място, грижата, която ще изберем. Има продукти и марки, които винаги ще бъдат част от моята грижа за лице и един от тях за мен е Vichy Mineral 89.

Гел бустерът се състои от 89% термална вода Vichy и хиалуронова киселина с естествен произход. Използвам го от лятото и е част от всекидневната ми грижа за здрава, красива и сияйна кожа. Нанасям го сутрин и вечер върху добре почистено лице. Гелът е с лека текстура, попива бързо и съответно не е необходимо да чакам, за да започна с гримирането. Добрата новина е, че може да се нанася и на околоочния контур, защото е хипоалергенен и не съдържа алкохол и парфюм.

Подходящ е за всеки тип кожа и дори можете да го препоръчате на половинката си. Стели все още е не е свикнал да използва крем и не ми дава да му давам насоки, но определено му харесва, когато се намаже с Mineral 89 – “чувството на свежест и това, че прави кожата му по-гладка”.

Друга причина да избера Vichy, е че са отговорна компания и ги е грижа за околната среда. Можете да прочетете повече за това тук и ще се радвам да ми споделите дали сте използвали Vichy Mineral 89 и какво е мнението ви? ?

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.