7 от 7: Стилни и през зимата – Mademoiselle Aïa

7 от 7: Стилни и през зимата

Posted on

Аз съм от този тип хора, които когато си харесат нещо могат да носят само него. Така беше с тези обеци и колие с буква. Харесва ми идеята да притежавам нещо персонализирано, освен това, когато ги нося толкова често, вярвам, че се превръщат в моя запазена марка или поне ми харесва да мисля, че е така. Вие какви бижута предпочитате и имате ли си такова, което носите всеки ден?

Тук можете да намерите буквичките, обеците и не съм сигурна, че това е  колието, но е подобно.

 

The Hat

Шапката е MUST HAVE, не само, защото е тренди, но защото е и толкова студено и ветровито, че без нея си изгубен. Тази си я взех от тук и в началото беше толкова тясна, че исках да я върна, но сега не я свалям.

Шапката е налична в luisaviaroma.com е налична в и я има в още три цвята – жълто, розово и черно.

За втори сезон залагам на ботите Ingiliz направени в Пещера, България. Едва ли имам по-удобни обувки от техните, и особено за град, като NY, където не всички имат лукса да ходят на високи обувки (комфорта преди всичко) – те се справят страхотно.

Тук и тук можете да намерите моделите от снимките, а с код Alice10 получавате 10% намаление.

Пуловерите не са нещо ново, но пък са нещо необходимо. Освен това не мога без чувството на уют и топлина, което те ми носят. Този сезон залагам на неутралните цветове, като бежово, кремаво и бяло, и стоят наистина много шик.

Подобен от Mango тук.

White jeans

До скоро белите дънки бяха тема табу за през зимата, но откакто французойките ни показаха, че могат да изглеждат стилно с боти и палто – нещата се промениха. 😉 Вие за или против сте и с какво бихте ги носили.

Моите са от Zara и са от лятото, но все още можете да намерите такива тук.

Слънчевите очила не са само за през лятото. Те са страхотен аксесоар и за през студените месеци. За нюйоркчанките Ray-Ban e нещо като религия. Който и модел да изберете не можете да сбъркате. Аз имам около 6 и си ги нося всичките.

Очилата са от Leonardo Optics и можете да ги откриете в бутиците им.

The oversized coat

Широко палто. Когато говорим за палта аз харесвам те да бъдат oversize. Има нещо много шик и New York-ско в едно палто, което пада широко и не пречи на действията ти. Освен това ти позволява отдолу да сложиш дебел пуловер или пък дори още едно яке. Трябва да си призная, че аз съм от тези с двете якета през зимата. 😉

Палтото е от Mango и все още го има, но за съжаление не мога да добавя снимки, но и линк става, нали?

  • Share

2 Comments

  1. Магдалена says:

    Прометах поста с кафе номер 2 за събота ?❤️Благодаря за полезната информация Алис ❤️❤️❤️

    1. asimeonova says:

      Много се радвам и благодаря, че сподели <3

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.