Newsletter: Meet Me in New York – Mademoiselle Aïa

Newsletter: Meet Me in New York

Posted on

Ето какво изпуснахте да получите от мен миналата седмица (говоря за тези от вас, които не са се абонирали да получават любовно писмо (ПЕТъчен бюлетин от мен):

Look at me sending cards. ( It’s a Christmas miracle)

Преди няколко дни една приятелка ме помоли да ѝ дам адрес, за да може да ми изпрати коледна картичка. Вярно, че живеем на няколко километра една от друга – аз в Lower Manhattan, а тя в Midtown :Д, но ми стана много мило и приятно, и реших и аз да последвам примера ѝ. Тук това е изключително популярно и дори понякога семействата си правят снимки с еднакви коледни пуловери. Ние нямахме време за това, а и едва ли Стели щеше да се съгласи, но моите картички вече пътуват към любими хора.

Laughing Man

Ако някога имате път към Ню Йорк, то задължително се отбийте в кафето на Хю Джакман – Laughing Man. Освен, че правят най-хубавото cortado с овесено мляко, част от печалбата им отива за благотворителност, а това послание ме посреща всяка сутрин на вратата:

“Laughter is the expression of freedom. It heals, unites and transcends difficulty if only for a moment. Through laughter differences fade into recognition that there is one humanity. Laughter is the melody of dignity, but around the world some are able to laugh more freely than others. Individuals and enterprises can find a way to take care of each other so all can reach their potential so all can laugh freely. There is enough wealth, science, food, art, creativity, ingenuity and love for all of our worldwide family. All who can should give back.“

Wallpaper

Имам една мечта и тя се казва Humans of NY – засега тя е само папка в снимките ми, но се надявам един ден да се превърне и в изложба! А дотогава ще споделям с вас по една снимка тук, с добро качество, за да можете да я използвате като wallpaper. P.s. За тези от вас, които ме помолиха – wallpaper1

Lalah Delia

Има профили и хора, които заслужават follow. Lalah Delia не е един от тези профили с перфектни снимки на красиви екзотични дестинации и еднакъв филтър. Всеки път щом видя споделена мисъл или caption от нея е като мехлем за душата ми. И както Стели обича да ми казва – “защо хората биха искали да следват хора, които ги карат да се чувстват зле”? … следвайте само профили, които имат смисъл за вас и ви мотивират да бъдете по-доброто ви Аз! <3

Patagonia

Освен място, което мечтая да посетя, Patagonia е и марка дрехи. Не мога да кажа, че моделите им са super trendy и stylish, но мога да потвърдя, че са sustainable и са истински хит тук. Ако не си харесате нищо от https://patagonia.com/, можете да прочетете две от книгите на създателя на марката – Ивон Шуинар: Пусни народа ми да кара сърф и Отговорната компания. Ще се радвам след това да споделите дали са ви харесали, а и какво мислите за sustainable компании като Patagonia.

  • КАК ДА СЕ АБОНИРАМ ЗА ПЕТЪЧНИЯ БЮЛЕТИН С АЯ ( ЗА ЦЕЛТА – ВЪВЕДИ ИМЕЙЛ В ПОЛЕТО NEWSLETTER, НАМИРАЩО СЕ ГОРЕ В ДЯСНО НА СТРАНИЦАТА)!

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.