90-те се обаждат, вдигнете им! – Mademoiselle Aïa

90-те се обаждат, вдигнете им!

Posted on

Един хубав гардероб се гради на добра основа – дрехи, които може да носим отново и отново, като класиченски джинси, бели тениски, тренч, кашмирен пуловер, малката черна рокля и т.н. При аксесоарите играта е съвсем друга. Още се чудя защо ми отне толкова време да открия насладата от това да разчупя един оутфит с помощта на шал, диадема, колан, дантелени чорапи или обеци във формата на халка (любимите ми). Днес ще си говорим за хитовите за този сезон шноли и ластици от 90-те, които бяха заклеймени от Кари Брадшоу в един от епизодите на Sex and the City и още, още. Скролнете надолу, за да разберете кои са те! 😉

Шноли в косата

Преди около две седмици поръчах своите от Asos и нямам търпение да пристигнат, защото знам точно как и с какво искам да ги съчетая. А тези с перлите можете да ги намерите в Zara. 😉

Диадеми

Като малка бях кралицата на диадемите и лентите за коса. Ако знаех, че 20 години след това ще са отново на мода, щях да ги запазя, защото определено не ми се дават 300 долара за тези от Prada. Все пак ние сме умни момичета и ще успеем да намерим по-бюджетната им алтернатива. ?

Ластици

Не исках аз да съм тази, която ще ви го каже, но тези ластици са отново на мода и на мен ми харесват. Позволяват ми да разнообразя всеки скучен outfit и да му придам малко настроение.

Bucket hats

Много от вас не разбраха избора ми на шапка (виж снимка тук) по време на модната седмица в NY, но съм сигурна, че след ревюто на Dior в Париж и вие ще добавите “шапката идиотка” сред желаните от вас аксесоари.

Перли

Едва ли някога са излизали от мода, но този сезон са още по-голям хит и ги носим върху шноли, диадеми, ластици … на практика върху всичко, без правила и ограниения . ?

Малките чанти

Този сезон забравете за практичните чанти и заложете на най-малките. Но когато казвам малки, имам точно това предвид. Аз се спрях на този модел от Dior и го обожавам, но съм хвърлила око и на тези от Jacquemus.

Снимки: Pinterest

2 Comments

  1. Магдалена says:

    Видях, че има нов пост ,нямах търпение да се прибера от работа и с чаша кафе да го прочета и да му се насладя!Благодаря за полезния и вдъхновяващ пост прекрасна Ая ❤️?☀️

    1. asimeonova says:

      И аз благодаря, Маги <3 Много целувки и дано скоро разходим диадемите си заедно ;), защото са си мъст мъст хев ;0

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.