BEAUTY REVIEW: GLOSSIER – Mademoiselle Aïa

BEAUTY REVIEW: GLOSSIER

Posted on

Обожавам идеята за “no-makeup makeup look” и гримовете на Glossier са ненадминати в това отношение. Разбира се, не знам на колко от нас им се дават 100 долара, за да изглеждаме така сякаш не сме с грим, при условие, че този ефект може да постигнем и безплатно. :Д Маркетинг стратегията им е ненадмината и след месец размисли, аз бях една от чакащите на опашка, за да се сдобие с Perfect Skin Tint, Stretch Concealer, Boy Brow и Cloud Paint – последното се оказа руж, а не червило, както аз си мислех. :Д За да не правите и вие подобни грешки … ето и първите ми впечатления от продуктите, които си взех:

Perfect Skin Tint

Започвам с Perfect Skin Tint. Ако ме попитате каква сила ме накара да похарча 26 долара за продукт, който на теория има някаква покривност, но реално е повече вода с малко цвят – I guess marketing. :Д Този продукт е за момичета с перфектна кожа, които няма какво да крият и искат да сложат нещо, колкото самите те да са спокойни, че са сложили. Аз избрах цвят medium и в началото съжалявах, че си го купих, но сега съм доволна и го използвам с кеф, но май не бих го купила отново.

Stretch Concealer

Всичко започна със Stretch Concealer . Пробвах го веднъж, после още веднъж и така един месец, докато не се реших да си го купя. Избирах между light и medium, и се спрях на medium, защото винаги съм се чудела на момичетата, които се правят на панди около очите и си мислят, че никой не забелязва, че са прекалили с коректора. :Д Харесва ми, като покривност и текстура, и не съжалявам, че си го взех. Дали бих си го взела отново … хмм, по-скоро бих опитала нещо ново! Препоръчайте ми?! 🙂

Boy Brow

Знаете за мен веждите са нещо, като гърдите за Николета Лозанова. Грижа се за тях, подчертавам ги и Boy Brow ми се стори, като перфектното допълнение. С едно движение ги подчертава, фиксира и им придава някакъв цвят, аз избрах brown, но мисля, че и blond щеше да ми стои добре. Опаковката е малка и мога да си я нося винаги с мен, цената е разумна (16 долара) и да, бих си го взела отново.

Cloud Paint

Тук не ми се смейте, но си мислех, че Cloud Paint е гланц за устни и бях възхитена колко добре стои и като руж, а то каква била работата … и даже си взех един цвят за устните (storm), и един, който да използвам, като руж (dust). Придават ми свеж и естествен тен на лицето, нанасят се с пръсти и като бонус могат да се използват и като червила.

*Някои от снимките не са мои и съм ги взела от google.

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.