WHAT’S IN MY BAG?…ИЛИ… КАКВО НОСЯ В ЧАНТАТА СИ – Mademoiselle Aïa

WHAT’S IN MY BAG?…ИЛИ… КАКВО НОСЯ В ЧАНТАТА СИ

Posted on

Преди Клои да е изяла нещата ми, ще ви покажа какво нося в дамската си чантата! P.s. Ако такъв тип публикации са ви интересни може да превърнем “what`s in my bag” в рубрика и всяка седмица една от вас да споделя какво крие в дамската си чанта! ?

IMG_2193

  • Този сух балсам на Amika: е едно от нещата, които нося винаги с мен. Ухае повече от прекрасно и успява да придаде нужната доза мекота на изтощената от зимата ми коса.
  • Тези, които ме познават, знаят, че съм пристрастена към тези бонбони на Lindt. Така, както винаги трябвада имам нещо сладко вкъщи, така и винаги можете да откриете бонбоните с червената опаковка в чантата ми … е не винаги, защото понякога остават само опаковките им. :Д

Processed with VSCO with a6 preset

  • Не съм от хората, които прекаляват с гримирането, но никога не знам, кога ще ми се наложи да се “приведа във вид” за снимки или събитие и в чантата си нося – спирала, червило или гланц, хайлайтър и разбира се молив за вежди.
  • Един ластик никога не стига и това зелено чудо е спасението ми. Не начупва косата ми и придава ефект – beach waves, без да се налага да посягам към машата! Освен това е отново на мода и тук можете да видите публикацията ми за трендовете в аксесоарите.

IMG_2200.jpeg

  • Това е така известното протмоне, което изгубих преди няколко седмици, но за щастие има добри хора и се върна при мен. В него нося всичко жизнено важно – дебитна карта, лична карта и картата ми за метро. Без тези три неща съм изгубена в NY.
  • Не мога да си представя да изляза без слушалки и да не слушам музика, когато съм навън. Тук ще намерите playlists с песните, които слушам напоследък.

1 Comments

  1. Магдалена says:

    Алиска на мен супер много ми харесва идеята за тази рубрика ???Благодаря за интересната публикация ,всички ги чета с голям интерес ❤️❤️❤️???

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.