КАКВО ТРЯБВА ДА ПРИТЕЖАВА ЕДНА MADEMOISELLE, ЗА ДА БЪДЕ ШИК ПРЕЗ ПРОЛЕТТА! – Mademoiselle Aïa

КАКВО ТРЯБВА ДА ПРИТЕЖАВА ЕДНА MADEMOISELLE, ЗА ДА БЪДЕ ШИК ПРЕЗ ПРОЛЕТТА!

Posted on

В продължение на Какво трбва да притежава една mademoiselle, за да бъде шик през лятото! … нищо, че изпуснахме Какво трябва да притежава, за да бъде шик през есента и зимата!, но истината е, че каквото и да си облече всяка уважаваща себе си mademoiselle е изключително трудно да изглежда шик с две якета едно върху друго, чорлава глава от вълнената си шапка и т.н. Както и да е, тези дни са over и можем да приберем всичките си зимни дрехи в мазето и да ги заменим с леки, ефирни и изпълнени с настроение тоалети. Извадете химилка и лист и си направете списък с всичко, което трбва да си набавите, защото гарантирам ви това са must, must haves за пролет 2019-та!

Mommy Jeans + White Shirt

Истината е, че тези дънки и бялата риза никога не са излизали от мода, но този сезон са още по-голям must have! Ризата трябва да е леко oversize и с навити ръкави, а за дънките внимавайте, защото кройката е много специфична и в областа на корема може да ви направи да изглеждате наистина като mommy!

The Blazer

Коженото яке е извън играта (за сега) и го заменяме със сако, но не какво да е сако, а голямо и широко. Тук черпим вдъхновение от 80-те 90-те и всички музи от това време.

Classic Trench Coat

Няма как да минем само с едно сако и ако все още не сте си взели класически trench coat, то го направете още сега, защото това е дреха, която ще носим и след 10 и след 20 години.

Note: Не забравяйте да изберете модел съобразен с височината ви! Mademoiselle-ите с височина 170 см и над, могат да си позволят trench с дължина до коляното, а за тези, които са под 170 см ви съветвам да се спрете на по-къс модел. Марката е без значение, но разбира се Burberry е не само класика, но и ивестиция.

От глава до пети в един цвят

Освен всички класически цветове, които никога не са излизали от мода като черно, бяло, бежово и въобеще всички нюанси на nude, този сезон ще се обличаме в един цвят от глава до пети и на мен ми харесва. А ако ме видите в цвят горчица, не се шокирайте! :Д

The Basket

И преди съм говорила за кошницата, но тя отдавна не е плажен аксесоар и я носим смело, и в града. Аз съм се спряла на тази от Mango, но има толкова много модели, които се предлагат в момента на пазара, че всичко, което трябва да направите е да изберете една и да я носите с кеф.

Shorts

Без значение дали ще са под формата на клин, дънки или елегантни, то шортите този сезон са на пиедестал и трябва да притежаваме поне едни от изброените. Аз ще нося моите със сако или тениска с vintage ефект.

Loafers

Ако трябва да избера да нося само един модел обувки този сезон, то това ще са мокасините. Не е задължително да са Gucci, аз се спрх на подобни от Zara и ги поръчах в два цвята, за да ги нося цяло лято, но когато ми стане скучно ще имам опцията да редувам цветовете.

Снимки: pinterest

1 Comments

  1. Аида Есуайех says:

    Всичко, без чантата имам. Даже някои са ми завещани от мама. Но чанта ще си взема най-накрая, от 2 години й се чудя ?

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.