РУСОТО ДАЛЕЧ НЕ Е САМО ЦВЯТ НА КОСАТА. – Mademoiselle Aïa

РУСОТО ДАЛЕЧ НЕ Е САМО ЦВЯТ НА КОСАТА.

Posted on

Русото далеч не е само цвят на косата. То е усещане и състояние на духа – понякога си Грейс Кели, друг път си бунтарка като Бриджит Бардо, а има дни, когато ухаеш на кокос, тялото ти е побеляло от морската вода и си целуната от слънцето. Чувстваш се специална и различна. А с Blond Аbsolu знаеш, че каквото и да се случва ще бъдеш най-добрата версия на себе си.

Знаете, че от години използвам Kérastase и въпреки, че обичам да експериментирам и да тествам различни марки и продукти, винаги се връщам към тях, защото каквато и щета да нанеса на косата си, знам, че Kérastase може да се справи с всичко.

Тази пролет марката ме изненада с нова серия и не каква да е, а Blond Аbsolu. Създадена специално за руси коси. 5 различни продукта – Озаряваща вана за руса коса, Грижа за интензивно подхранване, Шампоан и маска за неутрализиране на топлите нюанси Ултра-виолет, и Мултифункционален термозащитен серум Kérastase Cicaplasme.

В ежедневието си разчитам на:

ОЗАРЯВАЩA ВАНА

Този шампоан е истински елексир за русата ми коса. Хидратира в дълбочина, нежно почиства, изглажда кутикула и съответно придава блясък на косата, а знаете за русите коси, това е мисия невъзможна.

ГРИЖА ЗА ИНТЕНЗИВНО ПОДХРАНВАНЕ

Тази грижа е в състояние да направи невъзможното, възможно! Има подхранващата сила на маска, но в същото време е с леката формула на балсам. Моментално възстановява косата, защитава от увреждане и интензивно подхранва, но без да утежнява. 

А на всеки 10 дни измивам косата си с шампоан и маска за неутрализиране на топлите нюанси Ултра-виолет за онзи така желан от нас ефект – неутрализиране на оранжевото, което е характерно за нашите географски ширини.

Ако сте в търсене на перфектната грижа за русите ви коси, то със сигурност ви препоръчвам Blond Аbsolu. Оставям линк за допълнителна информация и ще се радвам да споделите дали сте използвали серията и ако да, то какво е мнението ви?

Целувки, Алис

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.