Лимфодренажен масаж и какво е ендосфера – Mademoiselle Aïa

Лимфодренажен масаж и какво е ендосфера

Posted on

Жените в Ню Йорк изглеждат така сякаш са намерили тайната на това да бъдат в топ форма и след 30. Тренират всекидневно, понякога и 2 пъти на ден, пият кафето си с бадемово мляко, а тези, които са наистина в играта са го заменили с матча лате и спазват правилото на “не повече от три хапки” забранена храна. Под забранена храна разбирайте – въглехидрати. Случва се да правят тайни визити при пластичните си хирурзи от горен Манхатън, но най-често разчитат на златните ръце на бразилката Флавиа Ланини. Това е жената, която издигна лимфодренажния масаж в Instagram култ и нейни верни фенове са – ангелите на „Victoria`s Secret“, Селена Гомез, Кендъл Дженър, Киара Ферани, Кара Делевайн, Миранда Кер и … списъкът от звезди е безкраен.

Аз самата не успях да си запиша час при нея, но по ваша препоръка открих услугите на Дуписима и съм много доволна от професионализма и нивото на техните рехабилитатори. Момичетата бяха така добри да изгледат почти всички клипчета на Флавиа в Instagram 😀 и да се съобразят с моите искания. Оказа се, че лимфодренажния масаж не им е чужд, но го наричат Modelagge. Различното тук, е че използват загряваща козметика, която е разработена на базата на активни съставки от морски произход. Процедурата е много приятна и релаксираща, и противно на моите очаквания този масаж не е силов, а се прави с леки и плавни движения посока лимфните възли разположени по тялото. Има моментален ефект и ви препоръчвам да си направите преди и след снимки, за да видите разликата, защото е уау.

Същевременно с мануалните масажи започнах и серия от процедури Ендосфера. Апарат, който с помощта на микровибрация и микрокомпресия дренира, подобрява кръвообращението, реструктурира желаните от нас зони, премемахва целулита, и повишава мускулния тонус. Прави се курс от 12 процедури, като аз в момента съм на 10-та. Резултатите са видими и след първата, но се работи с натрупване и е добре да се консултирате с някой от специалистите в салона, и заедно с него да изготвите програма спрямо вашите потребности. Това, което на мен ми харесва при Ендосферата е, че не е просто машина, която се включва и работи в определени зони, а през цялото време има контрол от страна на терапевт и в съчетание с лек натиск, той сам контролира и избира върху коя зона да се съсредоточи. Процедурите траят между 45 минути и час, но продължителността зависи от това, дали вие ще изберете една специфична зона или цялото тяло. Аз работя върху крака и корем, като фокус при мен е брича. Не е нужно да казвам, че борбата с него е безмислостна. :Д Тук е добре да спомена, че всеки масаж, всяка процедура, която си правите няма да има ефект, ако вие сами не и помогнете. Това означава да спортувате и спазвате правилен хранителен режим, да пиете повече или достатъчно вода, за да помогнете на тялото да изхвърли ненужните на организма токсини. Преди всичко всеки един масаж е за здраве и след това всичко останало. Резултатите при мен след 10 процедури са намаляване на обема на мастните натрупвания, подобрена еластичност и заглаждане на кожата и неравностите, тоест довиждане целулит. :Д Самите процедурите са безболезнени и могат да се правят дори и от бременни жени, както и от хора с разширени вени и повърхностни капиляри. Доказано е, че при тях има благоприятно въздействие.

За да тествате процедурата и да прецените сами дали Ендосферата е вашето нещо от Dupissima се съгласиха да предоставят за читателите на блога:

  • Код за отстъпка: ALICE10 при покупка на пакет от 12 бр. процедури по ваш избор.
  • както и безплатна демо-процедура Ендосфера, без това да ви ангажира с покупка.

Ако забравям нещо или пък вие искате да допълните, или се интересувате от нещо конретно, можете да ми пишете тук като коментар, ще се радвам да си бъдем взаимно полезни. Разбира се, ще се радвам да споделите дали сте тествали процедурите? 🙂

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.